3 Replies Latest reply on Dec 2, 2008 2:46 AM by gmc_za

    framework service issue

      hello
      I noticed the framework is not working on some of client PCs. I have to restart this service and it's working again. I want to know what caused this problem and how to resolve it. thank you for any help
      I am running EPO 4.0 and agent 4.0.0.1180

      mcafee agent activity log:
      Wednesday, November 26, 2008 10:06:42 AM Error Framework Service Failed to start Subsystem <User Space Controller>, result=-2146959355
      Wednesday, November 26, 2008 10:07:41 AM Info Management Product Manager is no longer available
      Wednesday, November 26, 2008 10:07:41 AM Info Management Restarting Product Manager...
      Wednesday, November 26, 2008 10:07:41 AM Info Management Product Manager restarted successfully
      Wednesday, November 26, 2008 10:14:38 AM Error Framework Service Failed to start Subsystem <Management>, result=-2146959355
      Wednesday, November 26, 2008 10:22:37 AM Error Updater
      Wednesday, November 26, 2008 10:22:37 AM Error Framework Service Failed to start Subsystem <Updater>, result=-2146959355
      Wednesday, November 26, 2008 10:26:37 AM Error Framework Service Failed to start Subsystem <Scheduler>, result=-2147467259
      Wednesday, November 26, 2008 10:30:37 AM Error Framework Service Failed to start Subsystem <Agent>, result=-13
      Wednesday, November 26, 2008 10:34:37 AM Error Framework Service Failed to start Subsystem <Trusted Connection>, result=-2146959355
      Monday, December 01, 2008 8:29:22 AM Detail Agent Subsystem stopping....
      Monday, December 01, 2008 8:29:22 AM Error Framework Service CSubSystemManager::StopSubSystem() - Unhandled exception occurred while stopping subsystem (Updater)
      Monday, December 01, 2008 8:29:22 AM Detail Logging