4 Replies Latest reply on Jan 7, 2009 10:18 AM by d0x

    Problems with deploying VS 8.7 from ePO 4

    DarrenFord
      Hi Guys I am struggling to install VS 8.7 to one of my clients via epo....

      I have attached the agent log below...

      2008-11-25 13:20:23 I #436 Manage Enforcing policies
      2008-11-25 13:20:23 i #436 Manage Compiling policies
      2008-11-25 13:20:23 i #436 Manage Enforcing Policies for VIRUSCAN8000
      2008-11-25 13:20:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000META
      2008-11-25 13:20:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000
      2008-11-25 13:20:23 i #436 Manage Agent policy enforcement is disabled by Administrator
      2008-11-25 13:20:23 i #436 Agent Agent finished Enforcing policies
      2008-11-25 13:20:23 i #436 Agent Next policy enforcement in 5 minutes
      2008-11-25 13:20:46 I #320 LstnSvr CAsyncSocket::DoAccept for event: FD_ACCEPT
      2008-11-25 13:20:46 i #656 LstnSvr Remote access to log is disabled through policy
      2008-11-25 13:25:22 I #608 Agent Sending the next batch of immediate events
      2008-11-25 13:25:22 i #608 Agent Agent is looking for events to upload
      2008-11-25 13:25:22 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
      2008-11-25 13:25:22 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
      2008-11-25 13:25:22 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
      2008-11-25 13:25:23 i #436 Agent Agent Started Enforcing policies
      2008-11-25 13:25:23 I #436 Agent Thread time-out occurred
      2008-11-25 13:25:23 I #436 Manage Enforcing policies
      2008-11-25 13:25:23 i #436 Manage Enforcing Policies for VIRUSCAN8000
      2008-11-25 13:25:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000META
      2008-11-25 13:25:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000
      2008-11-25 13:25:23 i #436 Manage Agent policy enforcement is disabled by Administrator
      2008-11-25 13:25:23 i #436 Agent Agent finished Enforcing policies
      2008-11-25 13:25:23 i #436 Agent Next policy enforcement in 5 minutes
      2008-11-25 13:30:22 I #608 Agent Sending the next batch of immediate events
      2008-11-25 13:30:22 i #608 Agent Agent is looking for events to upload
      2008-11-25 13:30:22 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
      2008-11-25 13:30:22 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
      2008-11-25 13:30:22 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
      2008-11-25 13:30:23 i #436 Agent Agent Started Enforcing policies
      2008-11-25 13:30:23 I #436 Agent Thread time-out occurred
      2008-11-25 13:30:23 I #436 Manage Enforcing policies
      2008-11-25 13:30:23 i #436 Manage Enforcing Policies for VIRUSCAN8000
      2008-11-25 13:30:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000META
      2008-11-25 13:30:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000
      2008-11-25 13:30:23 i #436 Manage Agent policy enforcement is disabled by Administrator
      2008-11-25 13:30:23 i #436 Agent Agent finished Enforcing policies
      2008-11-25 13:30:23 i #436 Agent Next policy enforcement in 5 minutes
      2008-11-25 13:35:17 i #604 Agent Agent started performing ASCI
      2008-11-25 13:35:17 I #604 Agent Collecting Properties
      2008-11-25 13:35:17 I #604 Agent Collecting IP address using Internet Manager
      2008-11-25 13:35:17 I #604 naInet HTTP Session initialized
      2008-11-25 13:35:17 I #604 imsite Connecting to server: 172.16.10.90 on port: 83
      2008-11-25 13:35:17 I #604 naInet HTTP Session closed
      2008-11-25 13:35:17 I #604 Manage Collecting Properties
      2008-11-25 13:35:17 i #604 Manage Collecting Properties
      2008-11-25 13:35:19 I #604 Agent Agent is sending properties version to the ePO Server
      2008-11-25 13:35:19 I #604 Agent Forwarding all events
      2008-11-25 13:35:19 I #604 Agent Forward all events request received
      2008-11-25 13:35:19 I #600 Agent Started processing a package..
      2008-11-25 13:35:19 I #608 Agent Agent event wakeup, processing events
      2008-11-25 13:35:19 i #608 Agent Agent is looking for events to upload
      2008-11-25 13:35:19 I #600 Agent Preparing Props Version Package
      2008-11-25 13:35:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
      2008-11-25 13:35:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
      2008-11-25 13:35:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
      2008-11-25 13:35:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
      2008-11-25 13:35:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
      2008-11-25 13:35:20 I #600 SpiPkgr Using sequence number 23
      2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent communication session started
      2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent is sending PROPS VERSION package to ePO server
      2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent is connecting to ePO server
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet HTTP Session initialized
      2008-11-25 13:35:20 I #600 imsite Upload from: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937199570000_27519.spkg
      2008-11-25 13:35:20 I #600 imsite Upload response target: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937200660000_6109.spkg
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937199570000_27519.spkg to ePO Server...
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Connecting to Real Server: 172.16.10.90 on port: 83
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Connected to ePO Server: 172.16.10.90
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploading SPIPE HTTP header
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploading data in bytes: 878
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Reading acknowledgement from ePO Server
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Authentication successful: HTTP/1.1 200 OK

      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Received response [200 OK] from ePO Server
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Receiving a package ePO Server
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploaded file : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937199570000_27519.spkg to Server successfully
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet HTTP Session closed
      2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Package uploaded to ePO Server successfully
      2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent communication session closed
      2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent received REQUEST PROPS package from ePO server
      2008-11-25 13:35:20 I #600 Agent Started processing a package..
      2008-11-25 13:35:20 I #600 Agent Preparing Props Package
      2008-11-25 13:35:20 I #600 SpiPkgr Using sequence number 24
      2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent communication session started
      2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent is sending INC PROPS package to ePO server
      2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent is connecting to ePO server
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet HTTP Session initialized
      2008-11-25 13:35:20 I #600 imsite Upload from: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937203320000_10743.spkg
      2008-11-25 13:35:20 I #600 imsite Upload response target: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937204250000_8678.spkg
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937203320000_10743.spkg to ePO Server...
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Connecting to Real Server: 172.16.10.90 on port: 83
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Connected to ePO Server: 172.16.10.90
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploading SPIPE HTTP header
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploading data in bytes: 1222
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Reading acknowledgement from ePO Server
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet No package to receive from ePO Server, HTTP return code: HTTP/1.1 202 OK

      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Received response [202 OK] from ePO Server
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naihttp client:no package to receive
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet Uploaded file : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128720937203320000_10743.spkg to Server successfully
      2008-11-25 13:35:20 I #600 imsite NaInet library returned code == 13
      2008-11-25 13:35:20 I #600 naInet HTTP Session closed
      2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent No package received from ePO Server
      2008-11-25 13:35:20 i #600 Agent Agent communication session closed
      2008-11-25 13:35:23 i #436 Agent Agent Started Enforcing policies
      2008-11-25 13:35:23 I #436 Agent Thread time-out occurred
      2008-11-25 13:35:23 I #436 Manage Enforcing policies
      2008-11-25 13:35:23 i #436 Manage Enforcing Policies for VIRUSCAN8000
      2008-11-25 13:35:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000META
      2008-11-25 13:35:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000
      2008-11-25 13:35:23 i #436 Manage Agent policy enforcement is disabled by Administrator
      2008-11-25 13:35:23 i #436 Agent Agent finished Enforcing policies
      2008-11-25 13:35:23 i #436 Agent Next policy enforcement in 5 minutes
      2008-11-25 13:40:19 I #608 Agent Sending the next batch of immediate events
      2008-11-25 13:40:19 i #608 Agent Agent is looking for events to upload
      2008-11-25 13:40:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
      2008-11-25 13:40:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
      2008-11-25 13:40:19 I #608 Agent Agent did not find any events to upload
      2008-11-25 13:40:23 i #436 Agent Agent Started Enforcing policies
      2008-11-25 13:40:23 I #436 Agent Thread time-out occurred
      2008-11-25 13:40:23 I #436 Manage Enforcing policies
      2008-11-25 13:40:23 i #436 Manage Enforcing Policies for VIRUSCAN8000
      2008-11-25 13:40:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000META
      2008-11-25 13:40:23 i #436 Manage Enforcing Policies for EPOAGENT3000
      2008-11-25 13:40:23 i #436 Manage Agent policy enforcement is disabled by Administrator
      2008-11-25 13:40:23 i #436 Agent Agent finished Enforcing policies
      2008-11-25 13:40:23 i #436 Agent Next policy enforcement in 5 minutes
        • 1. RE: Problems with deploying VS 8.7 from ePO 4
          tonyb99
          Whate agent version is on the pc, I also cant see the deployment task kicking in anywhere in that log?? (buts its early here maybe im missing it)

          Have you checked the deployment task is working and applied?
          I would be using the remove 8 then install 8.7 option rather than trying an upgrade in the task.
          • 2. RE: Problems with deploying VS 8.7 from ePO 4
            DarrenFord
            Hi thanks its agent 4

            and we keep getting these...

            2008-11-24 12:31:44 E #3132 Logging addAgentInfoToLog GUID query error 2
            2008-11-24 12:31:47 E #220 Logging addAgentInfoToLog GUID query error 2
            • 3. RE: Problems with deploying VS 8.7 from ePO 4
              Hi Darren,

              As the poster before said, it doesn't appear that the Deployment Task is running at all.

              Have you ensured that the Deployment Task is enabled and that the client machine has received the latest policies so it knows to activate the Deployment Task?

              If the Deployment Task is set-up and enabled, try simply forcing an Agent Wakeup on the client remotely.

              If this doesn't work, go to the client machine, open up the McAfee Agent Monitor Console and click the "Check New Policies" and "Enforce Policies" buttons.
              • 4. RE: Problems with deploying VS 8.7 from ePO 4
                Hi,

                There is something clearly missing from those logs you posted for VirusScan 8.7.

                You should have a line saying:

                Manage Enforcing Policies for VIRUSCAN8700

                Instead of the one saying.

                Manage Enforcing Policies for VIRUSCAN8000

                So you are doing something wrong, like not having defined policies for the 8.7. Look in your policy catalog under Virus Scan 8.7 do you have policies there? Just because you checked in doesn't mean you get your old policies applied to the new Virus Scan.