0 Replies Latest reply on Nov 3, 2016 7:55 AM by fire_fox

    MCP 2.2.0.225 not redirecting on windows 10 pro 1607 64bit

    fire_fox

      Hi,

       

      I'm trying to deploy the client proxy through epo client task on windows 10 client.

      Task completed with status successful but it's not working.

      I configured and assigned a policy for MCP as required.

       

      After i run "wake up agents" with "retrieve all properties ..." checked, MCP is not listed under Products.

       

      I checked the log file under "C:\programdata\McAfee\MCP\Logs" and this is what is says:

       

      11/03/16 : 13:34:54:253 - [ERROR] CGroupCacheManager::openCacheFile -  Failed to open cache file

      11/03/16 : 13:34:54:253 - [ERROR] CGroupCacheManager::Initialize -  Failed opening cache file, creating new cache

      11/03/16 : 13:34:54:253 - [ERROR] CWindowsRegistryPolicyDataStore::LoadPolicyOpgFile -  Failed to open policy file

      11/03/16 : 13:34:54:253 - [ERROR] CWindowsRegistryPolicyDataStore::LoadPolicyOpgFile -  Failed to open policy file

      11/03/16 : 13:34:54:253 - [ERROR] CWindowsRegistryPolicyDataStore::LoadPolicyFile -  Failed to find a policy file

      11/03/16 : 13:34:54:253 - [ERROR] CWindowsRegistryPolicyDataStore::LoadPolicy -  Failed to load policy file

      11/03/16 : 13:34:54:253 - [ERROR] CFireCorePlugin::UpdateSystemSearchPath -  Unable to find SystemCore reg key

       

      I tried deploying it on another client and the log file is very similar:

       

      11/03/16 : 11:47:21:832 - [ERROR] AccessProtectionObject::SetSCMDisplayUIOptionsForService -   AccessProtectionObject::SetSCMDisplayUIOptionsForService(): Failed to SetNamedSecurityInfo error = 1115

      11/03/16 : 11:47:21:832 - [ERROR] AccessProtectionObject::Disable -   AccessProtectionObject::Disable() - Failed to Set SetSCMDisplayUIOptionsForService in SCM UI, error = 1115, ignoring it

      11/03/16 : 11:48:10:428 - [ERROR] mcafee::mcp::ma_app_context::log_message -  failed to open registry McAfee\Agent\, error <2>

      11/03/16 : 11:48:10:443 - [ERROR] mcafee::mcp::ma_app_context::log_message -  failed to open registry McAfee\Agent\, error(2), waiting for registry key to be re-established

      11/03/16 : 11:48:10:580 - [ERROR] CWindowsRegistryPolicyDataStore::LoadPolicyOpgFile -  Failed to open policy file

      11/03/16 : 11:48:10:580 - [ERROR] CWindowsRegistryPolicyDataStore::LoadPolicyOpgFile -  Failed to open policy file

      11/03/16 : 11:48:10:580 - [ERROR] CWindowsRegistryPolicyDataStore::LoadPolicyFile -  Failed to find a policy file

      11/03/16 : 11:48:10:580 - [ERROR] CWindowsRegistryPolicyDataStore::LoadPolicy -  Failed to load policy file

      11/03/16 : 11:48:10:580 - [ERROR] CFireCorePlugin::UpdateSystemSearchPath -  Unable to find SystemCore reg key

       

      Folders

      C:\programdata\McAfee\MCP\Policy

      C:\programdata\McAfee\MCP\Policy\Temp

      are empty on both clients.

       

      Running MCPAbout.exe shows the status:

       

      Version Number : 2.2.0.225

      Status : No policy or invalid policy applied (not redirecting)

       

      Client proxy service is running.

      I remember when I tested MCP a couple of months ago, MCP was working correctly on windows 7 pro but it refused to work on windows 10.

       

      What could cause this problem?

       

      Best regards,

      Igor