2 Replies Latest reply on Sep 12, 2008 5:35 AM by oddjob

    McAfee Agent and Updater Setup error

      Hi
      I'm using ePO 3.6.1 and McAfee 8.5.0i.
      I'm having some problems with a few of my workstations updating from the ePO console. When i use Send Agent Install, nothing happens on the targetted workstations. On the options for the Install Agent window i usually uncheck the Supress agent installation GUI so i can be certain that the install is working. I've also tried to create an agent installation package using the Agent Installation Package Creation Wizard. When i try to run this on the workstations i get a McAfee Agent and Update Setup popup window with the following error:

      There was an unexpected error during setup execution. See this log file for details: C:\DOCUME~1\a-hwong\LOCALS~1\Temp\NAILogs\FrmInst_BRUSNTW2055.log

      When i go to the log file i get the following which i don't understand:

      20080910161935 I #4456 Stub Pkg START ["C:\Documents and Settings\a-hwong\Desktop\FramePkg.exe" ]
      20080910161935 I #4456 Common Pkg CreateDirectory (C:\DOCUME~1\a-hwong\LOCALS~1\Temp\unz1E.tmp)
      20080910161937 I #4456 Stub Pkg System=0
      20080910161937 I #4456 Common Pkg CreateProcess (C:\DOCUME~1\a-hwong\LOCALS~1\Temp\unz1E.tmp\FrmInst.exe, /CreateService="C:\Documents and Settings\a-hwong\Desktop\FramePkg.exe" /LOGDIR="C:\DOCUME~1\a-hwong\LOCALS~1\Temp\NAILogs" /Cleanup2="C:\DOCUME~1\a-hwong\LOCALS~1\Temp\unz1E.tmp" /EmbeddedUsername="administrator" /EmbeddedDomain="irunet" /EmbeddedPassword="************************************************************ ****" /Install=Agent)
      20080910161937 I #4456 Common Pkg WaitForSingleObject (C:\DOCUME~1\a-hwong\LOCALS~1\Temp\unz1E.tmp\FrmInst.exe, -1)
      20080910161939 I #2808 naCmnLib Ins Random seed = 0x3d18****
      20080910161939 I #2808 Setup Ins START [/CreateService="C:\Documents and Settings\a-hwong\Desktop\FramePkg.exe" /LOGDIR="C:\DOCUME~1\a-hwong\LOCALS~1\Temp\NAILogs" /Cleanup2="C:\DOCUME~1\a-hwong\LOCALS~1\Temp\unz1E.tmp" /EmbeddedUsername="administrator" /EmbeddedDomain="irunet" /EmbeddedPassword="************************************************************ ****" /Install=Agent]
      20080910161939 I #2808 Setup Ins Windows 5.1.2600 Service Pack 3
      20080910161939 I #2808 Setup Ins Restarting as a service to get System rights
      20080910161939 I #2808 Setup Ins This package seems to be created by ePO 3.5 or higher
      20080910161940 E #2808 LgOnUsr Ins Error trace:
      20080910161940 E #2808 Thread Ins [Main thread]->
      20080910161940 E #2808 Setup Ins [Restarting as a service to get System rights]->
      20080910161940 E #2808 Setup Ins [Possibly impersonate]->
      20080910161940 E #2808 LgOnUsr Ins [AcceptSecurityContext]->
      20080910161940 E #2808 LgOnUsr Ins error -2146893044: The logon attempt failed
      20080910161940 E #2808 UI Ins Error trace:
      20080910161940 E #2808 Thread Ins [Main thread]->
      20080910161940 E #2808 UI Ins There was an unexpected error during setup execution. See this log file for details: C:\DOCUME~1\a-hwong\LOCALS~1\Temp\NAILogs\FrmInst_BRUSNTW2055.log

      Any suggestions on how to resolve this issue?
      Thanks
        • 1. looks
          djjava9
          like you dont have admin rights to install the agent, build another agent from the console but do NOT embed any credentials in it, then manually execute the exe on the test machine and see if that works.
          • 2. Admin Rights
            I do have admin rights. But i tried what you suggested and recreated the package without the credentials. So far on the first 2 machines i'm trying this on, it's working.
            Hopefully this will work for all other machines i'm having issues with.
            Thanks for your help.