0 Replies Latest reply on Apr 27, 2016 9:39 AM by cds

    MEG cluster failes with "The load balancing has failed"

    cds

      Hi

       

      we have the problem of a cluster consisting of a master and a failover machine repatedly failing the load balancing test and breaking appart.

      A reboot of the failover node or removing one node from the cluster  and readding it helps but this is not a permanent solution.

      Both nodes are version 7.6.404

      Both nodes have the same AV-Modul and Database version installed

       

      Is this a known issue? Does anybody know how to fix this?

       

      Screenshots of System - System Administration - Cluster Management of both nodes:

       

       

      Additionaly on the Failover MEG x.x.x.81 we see the following syslog entries:

       

      Apr 27 16:14:04 mail2 httpd-wmc: [client x.x.x.52] (70007)The timeout specified has expired: proxy: error reading status line from remote server x.x.x.52

      Apr 27 16:14:04 mail2 httpd-wmc: [client x.x.x.52] proxy: Error reading from remote server returned by /admin/cgi-bin/digest/spam

      Apr 27 16:14:04 mail2 netevent: Handling PROXYTERMINATED pop3

      Apr 27 16:14:05 mail2 httpd-wmc: [client x.x.x.52] (70007)The timeout specified has expired: proxy: error reading status line from remote server x.x.x.52

      Apr 27 16:14:05 mail2 httpd-wmc: [client x.x.x.52] proxy: Error reading from remote server returned by /admin/cgi-bin/digest/spam

      Apr 27 16:14:05 mail2 sudo:     root : TTY=unknown ; PWD=/tmp ; USER=uucp ; COMMAND=/opt/NETAwss/bin/encryption2apache --backend meg_remote --syslog --plus-offline-files --timeout 30 jsonrpc://x.x.x.52:20003/ /etc/httpd-wmc/conf.d/webmailclient /encryption/webmailclient

       

      with regards

      Chris