1 2 3 Previous Next 21 Replies Latest reply on May 30, 2008 9:07 AM by ziad270
      • 1. RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download
        tonyb99
        Thanks for the heads up, trying this out now.
        • 2. RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download
          tonyb99
          Initial install failed out after an hour and 20 minutes (VSE 8.00 extensions failed to be replaced), ran fix as specified in readme included (see below). Worked great the next time in a few minutes. Seems to work fine, no crashed or wierd things happening so far.


          How to reset a hung state and restart the install process:

          1. Write down which extension was being installed when the install hung (used in step #4).
          2. Stop all of the ePO services. [LIST=1]
          3. McAfee ePolicy Orchestrator 4.0.0 Application Server
          4. McAfee ePolicy Orchestrator 4.0.0 Event Parser
          5. McAfee ePolicy Orchestrator 4.0.0 Server

          [*]Close the installer once it fails. It should fail shortly after stopping the ePO services.
          [*]Delete the extension being installed when the installer hung (from step #1): Example: If the install hung on EPOCore.zip go to the EPOCore installed extension folder (\Server\extensions\installed\EPOCore) and delete the updated folder. In this specific example, the installed EPOCore extension folder would contain two subfolders: “1.0” and “1.0.1”. Delete the 1.0.1 subfolder as it was the folder that was being updated during the installer hang.
          [*]Start all of the ePO services.

          1. McAfee ePolicy Orchestrator 4.0.0 Application Server
          2. McAfee ePolicy Orchestrator 4.0.0 Event Parser
          3. McAfee ePolicy Orchestrator 4.0.0 Server

          [*]Start the ePO 4.0 Patch 1 upgrade install again. [/LIST]
          • 3. Could not install extension help_epo_101.zip
            jbelew
            I haven't done much troubleshooting yet but wanted to throw this out and see if anyone else has had this failure. This is from the '\Local Settings\Temp\2\NAILogs\TRACEP1.LOG' file. The "lib" folder, in fact, does not exist under my current installation for some reason.

            ==========
            20080320115159 Could not install extension help_epo_101.zip -- Error: Unable to locate tools.jar. Expected to find it in E:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\lib\tools.jar

            Buildfile: E:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\Server\..\Installer\Patches\build.xml

            upgrade-extension:

            BUILD FAILED

            E:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\Installer\Patches\build.xml:91: java.io.IOException: Error:

            com.mcafee.orion.core.ext.ExtensionException: Installation error:

            uninstall:

            [echo] Uninstall called for ePO_Help (version 1.0.1)

            BUILD FAILED

            E:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\server\extensions\installed\ePO_Help\1.0.1\install.x ml:63: com.mcafee.orion.core.cmd.CommandException: Unable to delete file:E:\Program Files\McAfee\ePolicy Orchestrator\Server\help\content\locales\en\ix.xml

            Total time: 0 seconds

            Total time: 1 minute 8 seconds

            20080320115159 ----- Fail -----
            20080320115159 The extension help_epo_101.zip failed to install.

            Error API: Setup.Exe
            Troubleshooting code: 6

            Troubleshooting logs have been saved in this folder: "C:\DOCUME~1\zippy\LOCALS~1\Temp\2\NAILogs". Have the TRACEP1.LOG file and other logs available if you contact McAfee Support for assistance.

            Resolve any errors, then run Setup again to restart the installation.
            20080320115159 Licensing Tracing is being turned OFF.
            20080320115159 reg open: 0x80000002\SOFTWARE\Network Associates\Licensing\TraceAPI
            • 4. RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download
              tried installing the patch and getting the following

              20080327110846 ----- Starting Execution -----
              20080327110846 reg open: 0x80000001\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
              20080327110846 =>0x144
              20080327110846 reg remove: 0x144\ePO
              20080327110846 reg close: 0x144
              20080327110846 ----- Step 0 Initialize Installation -----
              20080327110846 ----- Step 1 Update server repository -----
              20080327110846 Removing package with product ID ALERTMNG4700
              20080327110846 Running ANT target: remove-package
              20080327110846 Create executed successfully. Waiting for process to finish to get the exit code.
              20080327110849 exit code 1 (0x1)
              20080327110849 Could not remove package with product ID ALERTMNG4700 -- Error: Unable to locate tools.jar. Expected to find it in C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\lib\tools.jar

              Buildfile: C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\Server\..\Installer\Patches\build.xml



              remove-package:



              BUILD FAILED

              C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\Installer\Patches\build.xml:136: java.io.IOException: Error:

              No such command:RepositoryMgmt.DeletePackagesByProductIdCmd





              Total time: 2 seconds


              20080327110849 ----- Fail -----
              20080327110849 This program command failed to execute: "Could not remove package with product ID ----- Fail ----- -- Error: _^Ì‹D$…Àt‹L$V‹t W‹|$�D$ P‹D$QèKÿÿÿ_^ÃÌÌÌÌÌÌÌÌŠ<\V‹÷t�¤$". This may be because an installer file is missing or corrupt, or because the program could not be executed or accessed for some reason. It may help to get a new copy of the installer files, then try installing again.

              Error API: Setup.Exe
              Troubleshooting code: 104

              Troubleshooting logs have been saved in this folder: "C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\NAILogs". Have the TRACEP1.LOG file and other logs available if you contact McAfee Support for assistance.

              Resolve any errors, then run Setup again to restart the installation.
              20080327110849 Licensing Tracing is being turned OFF.
              20080327110849 reg open: 0x80000002\SOFTWARE\Network Associates\Licensing\TraceAPI

              any ideas?
              • 5. RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download
                No MyAvert fix?? sad
                • 6. RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download
                  I was able to fix the problem in the end as it totaly messed up

                  I re-installed the epocore server extenstion in the console, rebooted and then re-applied the patch

                  everything came back to life after that!
                  • 7. RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download


                    The MyAvert problem???
                    • 8. RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download
                      sorry was posting about the patch

                      I can not get the myavert to work, have you got a problem with myavert?
                      • 9. RE: ePO 4.0 Patch 1 available for download
                        Yeah it's not worked since the install of EPO 4.0, but best not drift off topic happy
                        1 2 3 Previous Next