8 Replies Latest reply on Jan 26, 2016 10:16 AM by ptulloch

    Unable to install McAfee agent

    ptulloch

      Hello

       

      Hoping someone can assist.  I have a couple of machines that I cannot push the agent to (version 5.0.2.132), or manually install.  Both machines are running Windows 7, and both are running an older version of the agent (4.0.0.1345).  The ePO reports that the task completed but doesn't install it, and when I download the installation package and run it manually, I get a 'fatal error during installation' message appear.  This is an excerpt of the frminst log on one of the machines:

       

      2016-01-21 14:44:46.578I#5580StubPkg
      2016-01-21 14:44:46.579I#5580StubPkgSTART [FramePkg.exe /ForceInstall /Install=Agent /Silent /InstDir="<PROGRAM_FILES_DIR>\McAfee\Agent"]
      2016-01-21 14:44:46.579I#5580CommonPkgCreateDirectory (C:\Windows\TEMP\mfeBD96.tmp)
      2016-01-21 14:44:47.067I#6544CommonPkgCreateProcess (C:\Windows\TEMP\mfeBD96.tmp\FrmInst.exe, /ForceInstall /Install=Agent /Silent /InstDir="<PROGRAM_FILES_DIR>\McAfee\Agent" /FramePkg /OriginalFramePkg="C:\Windows\FramePkg.exe" /Cleanup="C:\Windows\TEMP\mfeBD96.tmp" /LOGDIR="C:\Windows\TEMP\McAfeeLogs" /EmbeddedUsername="" /EmbeddedDomain="" /EmbeddedPassword="")
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsSTART [/ForceInstall /Install=Agent /Silent /InstDir="<PROGRAM_FILES_DIR>\McAfee\Agent" /FramePkg /OriginalFramePkg="C:\Windows\FramePkg.exe" /Cleanup="C:\Windows\TEMP\mfeBD96.tmp" /LOGDIR="C:\Windows\TEMP\McAfeeLogs" /EmbeddedUsername="" /EmbeddedDomain="" /EmbeddedPassword=""]
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsWindows 6.1.7601 Service Pack 1
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsRunning as System account, therefore no UI
      2016-01-21 14:44:47I#4616msiFixInsFinding agent MSI product code
      2016-01-21 14:44:47I#4616msiFixInsGot MSI product code {757A7F5D-F9A1-4DC5-8738-C0A31C658BC8}
      2016-01-21 14:44:47I#4616msiFixInsFinding agent MSI version
      2016-01-21 14:44:47I#4616msiFixInsGot agent MSI version 4.00.0012
      2016-01-21 14:44:47I#4616msiFixInsNothing to fix for this agent version
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsAttempting to perform a setup operation
      2016-01-21 14:44:47E#4616FilerInsError trace:
      2016-01-21 14:44:47E#4616ThreadIns [Main thread]->
      2016-01-21 14:44:47E#4616SetupIns [Attempting to perform a setup operation]->
      2016-01-21 14:44:47E#4616FilerIns  Missing MA data path
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsAttempting to reset VTP cache...
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsFailed resetting VTP cache, VtpUtilsControlCreate returned error 126. (This is ok if vtp was not already installed)
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsError disabling MA SelfProtection: 126
      2016-01-21 14:44:47I#4616caShrLbInsSOFTWARE\Network Associates\TVD\Shared Components\Framework is not present
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsLegacy installed=0
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsInstalling version=5.0.2.132
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsHigher version installed=0
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsdwRes= 2
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsExisting Install Path=C:\Program Files (x86)\McAfee\Common Framework
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsExisting Data Path=C:\ProgramData\McAfee\Common Framework
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsExisting setup program=C:\Program Files (x86)\McAfee\Common Framework\frminst.exe
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsLangInRegistry=[0409]
      2016-01-21 14:44:47I#4616OptSetInslegacyupgrade=0
      2016-01-21 14:44:47I#4616OptSetInsForceInstall=1
      2016-01-21 14:44:47I#4616caShrLbInsSOFTWARE\Network Associates\TVD\Shared Components\Framework is not present
      2016-01-21 14:44:47I#4616OptSetIns ForceInstall: 1 legacyupgrade: 0 MA5xUpgrade: 0
      2016-01-21 14:44:47I#4616OptSetIns/forceinstall ignored, the agent is not installed
      2016-01-21 14:44:47I#4616SetupInsC:\Windows\SysWOW64\msiexec.exe /i "C:\Windows\TEMP\mfeBD96.tmp\MFEagent_x64.msi" ADDLOCAL=Main,Agent,Svc_x64 TRANSFORMS=:1033.mst /q REBOOT=R /l+*v "C:\Windows\TEMP\McAfeeLogs\MFEagent.msi.2016.01.21.14.44.47.log" INSTALLDIR="C:\Program Files\McAfee\Agent" SITELISTINFO="C:\Windows\TEMP\mfeBD96.tmp" PRESERVEREPOSITORIES=True USELANGUAGE="0409" FRMINSTLOGFILE="C:\Windows\TEMP\McAfeeLogs\FrmInst_WHEDEV005"
      2016-01-21 14:44:48.577I#6544StubPkgRunning as a service, therefore not waiting for installation to complete
      2016-01-21 14:44:48.577I#5580StubPkgEND 0

       

      If anyone can assist I would be most grateful.

      Thanks

      Paul