1 Reply Latest reply on Feb 12, 2008 4:42 PM by showgroup

    ePO Agent (360.574) Installation

      I am setting up a new test computer using VMWare Workstation. I'd like to install VSE 8.5i and the AntiSpyware, and connected to the ePO 4 server. The problem is, I'm getting this following error message:


      There was an unexpected error during setup execution. See this log file for details: C:\DOCUME~1\ADMIN~1\LOCAL~1\TEMP\NAILogs\FrmInst_MAIN-XP.log


      And here is the log:

      20080212094220 I #332 Stub Pkg
      20080212094220 I #332 Stub Pkg START ["J:\FramePkg.exe" ]
      20080212094220 I #332 Common Pkg CreateDirectory (C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz1.tmp)
      20080212094223 I #332 Stub Pkg System=0
      20080212094223 I #332 Common Pkg CreateProcess (C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz1.tmp\FrmInst.exe, /CreateService="J:\FramePkg.exe" /LOGDIR="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\NAILogs" /Cleanup2="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz1.tmp" /EmbeddedUsername="administrator" /EmbeddedDomain="WORKGROUP" /EmbeddedPassword="************************************************************ ****" /Install=Agent /OriginalCmdLine="|J:\FramePkg.exe| ")
      20080212094223 I #332 Common Pkg WaitForSingleObject (C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz1.tmp\FrmInst.exe, -1)
      20080212094228 I #1760 naCmnLib Ins Random seed = 0x4a4f****
      20080212094228 I #1760 Setup Ins START [/CreateService="J:\FramePkg.exe" /LOGDIR="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\NAILogs" /Cleanup2="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz1.tmp" /EmbeddedUsername="administrator" /EmbeddedDomain="WORKGROUP" /EmbeddedPassword="************************************************************ ****" /Install=Agent /OriginalCmdLine="|J:\FramePkg.exe| "]
      20080212094228 I #1760 Setup Ins Windows 5.1.2600 Service Pack 2
      20080212094228 I #1760 Setup Ins Restarting as a service to get System rights
      20080212094228 I #1760 Setup Ins This package seems to be created by ePO 3.5 or higher
      20080212094229 E #1760 LgOnUsr Ins Error trace:
      20080212094229 E #1760 Thread Ins [Main thread]->
      20080212094229 E #1760 Setup Ins [Restarting as a service to get System rights]->
      20080212094229 E #1760 Setup Ins [Possibly impersonate]->
      20080212094229 E #1760 LgOnUsr Ins [AcceptSecurityContext]->
      20080212094229 E #1760 LgOnUsr Ins error -2146893044: The logon attempt failed
      20080212094229 E #1760 UI Ins Error trace:
      20080212094229 E #1760 Thread Ins [Main thread]->
      20080212094229 E #1760 UI Ins There was an unexpected error during setup execution. See this log file for details: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\NAILogs\FrmInst_MAIN-XP.log
      20080212094944 I #1760 Thread Ins Exit program
      20080212094944 I #1760 Setup Ins END 1603
      20080212094949 I #332 Stub Pkg END 1603
      20080212095343 I #1048 Stub Pkg
      20080212095343 I #1048 Stub Pkg START ["C:\Documents and Settings\administrator\Desktop\FramePkg.exe" ]
      20080212095343 I #1048 Common Pkg CreateDirectory (C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz2.tmp)
      20080212095345 I #1048 Stub Pkg System=0
      20080212095345 I #1048 Common Pkg CreateProcess (C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz2.tmp\FrmInst.exe, /CreateService="C:\Documents and Settings\administrator\Desktop\FramePkg.exe" /LOGDIR="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\NAILogs" /Cleanup2="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz2.tmp" /EmbeddedUsername="administrator" /EmbeddedDomain="WORKGROUP" /EmbeddedPassword="************************************************************ ****" /Install=Agent /OriginalCmdLine="|C:\Documents and Settings\administrator\Desktop\FramePkg.exe| ")
      20080212095346 I #1048 Common Pkg WaitForSingleObject (C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz2.tmp\FrmInst.exe, -1)
      20080212095355 I #1056 naCmnLib Ins Random seed = 0xfb25****
      20080212095355 I #1056 Setup Ins START [/CreateService="C:\Documents and Settings\administrator\Desktop\FramePkg.exe" /LOGDIR="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\NAILogs" /Cleanup2="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz2.tmp" /EmbeddedUsername="administrator" /EmbeddedDomain="WORKGROUP" /EmbeddedPassword="************************************************************ ****" /Install=Agent /OriginalCmdLine="|C:\Documents and Settings\administrator\Desktop\FramePkg.exe| "]
      20080212095355 I #1056 Setup Ins Windows 5.1.2600 Service Pack 2
      20080212095355 I #1056 Setup Ins Restarting as a service to get System rights
      20080212095356 I #1056 Setup Ins This package seems to be created by ePO 3.5 or higher
      20080212095358 E #1056 LgOnUsr Ins Error trace:
      20080212095358 E #1056 Thread Ins [Main thread]->
      20080212095358 E #1056 Setup Ins [Restarting as a service to get System rights]->
      20080212095358 E #1056 Setup Ins [Possibly impersonate]->
      20080212095358 E #1056 LgOnUsr Ins [AcceptSecurityContext]->
      20080212095358 E #1056 LgOnUsr Ins error -2146893044: The logon attempt failed
      20080212095358 E #1056 UI Ins Error trace:
      20080212095358 E #1056 Thread Ins [Main thread]->
      20080212095358 E #1056 UI Ins There was an unexpected error during setup execution. See this log file for details: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\NAILogs\FrmInst_MAIN-XP.log
      20080212095406 I #1056 Thread Ins Exit program
      20080212095406 I #1056 Setup Ins END 1603
      20080212095411 I #1048 Stub Pkg END 1603
      20080212100625 I #1980 Stub Pkg
      20080212100625 I #1980 Stub Pkg START ["C:\Documents and Settings\administrator\Desktop\FramePkg.exe" ]
      20080212100625 I #1980 Common Pkg CreateDirectory (C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz3.tmp)
      20080212100626 I #1980 Stub Pkg System=0
      20080212100626 I #1980 Common Pkg CreateProcess (C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz3.tmp\FrmInst.exe, /CreateService="C:\Documents and Settings\administrator\Desktop\FramePkg.exe" /LOGDIR="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\NAILogs" /Cleanup2="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz3.tmp" /EmbeddedUsername="administrator" /EmbeddedDomain="WORKGROUP" /EmbeddedPassword="************************************************************ ****" /Install=Agent /OriginalCmdLine="|C:\Documents and Settings\administrator\Desktop\FramePkg.exe| ")
      20080212100626 I #1980 Common Pkg WaitForSingleObject (C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz3.tmp\FrmInst.exe, -1)
      20080212100631 I #2020 naCmnLib Ins Random seed = 0x687d****
      20080212100631 I #2020 Setup Ins START [/CreateService="C:\Documents and Settings\administrator\Desktop\FramePkg.exe" /LOGDIR="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\NAILogs" /Cleanup2="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\unz3.tmp" /EmbeddedUsername="administrator" /EmbeddedDomain="WORKGROUP" /EmbeddedPassword="************************************************************ ****" /Install=Agent /OriginalCmdLine="|C:\Documents and Settings\administrator\Desktop\FramePkg.exe| "]
      20080212100631 I #2020 Setup Ins Windows 5.1.2600 Service Pack 2
      20080212100631 I #2020 Setup Ins Restarting as a service to get System rights
      20080212100631 I #2020 Setup Ins This package seems to be created by ePO 3.5 or higher
      20080212100632 E #2020 LgOnUsr Ins Error trace:
      20080212100632 E #2020 Thread Ins [Main thread]->
      20080212100632 E #2020 Setup Ins [Restarting as a service to get System rights]->
      20080212100632 E #2020 Setup Ins [Possibly impersonate]->
      20080212100632 E #2020 LgOnUsr Ins [AcceptSecurityContext]->
      20080212100632 E #2020 LgOnUsr Ins error -2146893044: The logon attempt failed
      20080212100632 E #2020 UI Ins Error trace:
      20080212100632 E #2020 Thread Ins [Main thread]->
      20080212100632 E #2020 UI Ins There was an unexpected error during setup execution. See this log file for details: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\NAILogs\FrmInst_MAIN-XP.log
      20080212100930 I #2020 Thread Ins Exit program
      20080212100930 I #2020 Setup Ins END 1603
      20080212100935 I #1980 Stub Pkg END 1603

      My understanding after reading the log file is the installation failed because of error -2146893044: The logon attempt failed. The VirusScan Enterprise and Anti SpyWare Enterprise have not been installed into the test computer (VMWare). When I Google it, I have to kill all processes that related to McAfee. In my case, I haven't installed any of them. So, definitely this solution won't work for me. I try to re-create the agent agent from ePO, make sure the domain, username and password are correct, but still it doesn't work.

      I also try to use fresh Windows XP installation using snapshot for the Virtual Machine, but it doesn't work.

      So, any idea why I am getting this error message when I try to instal the ePO agent and how to overcome this error?

      Thank you.