1 Reply Latest reply on Mar 5, 2008 9:58 AM by mastercam

    Server can not see computer after the install

      Ok, this is one that i can not seem to figure out. I have 12 machines that are doing this, and it does not seem to cae what the operating system is.

      The server can see the machine and thinks that it installs the agent, however when I send a wake up call, it can't find it. I am wondering if anyone else has run into this issue.

      Here is the relavent part of the ApSvr.log

      20080129140755 I #7472 EPOJNI Pushing install to LQ0516M1
      20080129140845 I #7472 EPOJNI Copy C:\Program Files\McAfee\ePO\3.6.1\DB\Software\Current\EPOAGENT3000\Install\0409\FramePkg.e xe to \\LQ0516M1\ADMIN$\FramePkg.exe Successfully
      20080129140846 I #7472 EPOJNI Push Agent Install parameter: FramePkg.exe /ForceInstall /Install=Agent /Silent /InstDir="<PROGRAM_FILES_DIR>\McAfee\Common Framework"
      20080129140850 I #7472 EPOJNI Push Agent Installation Program to LQ0516M1 Successful!
      20080129140850 I #7280 EPOJNI Deleting console request file C:/Program Files/McAfee/ePO/3.6.1/DB/Request/CB800F-117C20E3ADB--7FEE/cnslrq.ini
      20080129140943 I #5060 EPOJNI Processing console request file C:/Program Files/McAfee/ePO/3.6.1/DB/Request/CB800F-117C20E3ADB--7FED/cnslagpg.dat
      20080129140943 I #5060 EPOJNI Process agent wake up thread created successful.
      20080129140943 I #7324 EPOJNI Begin agent wake up processing thread
      20080129140943 I #7324 DAL Adding user token to user token map
      20080129140943 I #7324 EPOJNI Getting configure info from C:\Program Files\McAfee\ePO\3.6.1\DB\Server.ini
      20080129140943 I #7324 EPOJNI Initialize work queue with 5 threads
      20080129140943 I #1232 EPOJNI Ping agent IP Addr {00000000-0000-0000-0000-000000000000}...
      20080129140943 E #1232 EPOJNI Failed to find IP address for {00000000-0000-0000-0000-000000000000}
      20080129140943 E #1232 EPOJNI Failed to find IP address for {00000000-0000-0000-0000-000000000000}
      20080129140943 E #1232 EPOJNI Failed to find IP address for {00000000-0000-0000-0000-000000000000}
      20080129140943 I #1232 EPOJNI Server failed to Ping {00000000-0000-0000-0000-000000000000} using IP... Adding to WorkQueue, will try DNS, detailed error = -12
      20080129140943 I #1232 EPOJNI Server failed to Ping using DNS... Adding to WorkQueue, will try NETBIOS, detailed error = 0
      20080129140943 I #1232 EPOJNI Ping agent NetBIOS name LQ0516M1...
      20080129140945 E #1232 EPOJNI Failed to connect to LQ0516M1:8081, network error was 10061
      20080129140946 E #1232 EPOJNI Failed to connect to LQ0516M1:8081, network error was 10061
      20080129140946 E #1232 EPOJNI Server failed to Ping LQ0516M1..., removing the entry from the workQueue, detailed error = 1411511128






      I can ping the work station from the server, so I have no idea why it is not reporting.
        • 1. RE: Server can not see computer after the install
          You are not alone.


          I have 100+ pc's onthe network - all have 8.5 installed and were running via Protection Pilot.

          I am now using EpO and some systems are being seen by the server - but I cannot get information nor make client changes directly.

          It seems to be a windows firewall issue - but I'm not convinced as some of the machines (nearly 1/2) work just fine.

          UGH!