0 Replies Latest reply on Sep 16, 2015 3:53 PM by dfirestone

    EPO 5.01 package installation of VSE 8.8.0.1247 fails. VSEInst log snip included.

    dfirestone

      I have a windows 8.1 pro 64-bit,  XPS13, mcafee agent 5.01.516, that fails the installation of VSE. MVT provided no insight to the problem. Review of the VSEInst log, searching for key word "error". Shows the following:

      File Source: C:\Windows\TEMP\{CE15D1B6-19B6-4D4D-8F43-CF5D2C3356FF}\vse.xml

      File Destination: C:\Program Files (x86)\McAfee\VirusScan Enterprise\VSCore\vse.xml

      C:\Windows\TEMP\{CE15D1B6-19B6-4D4D-8F43-CF5D2C3356FF}\vse.xml => C:\Program Files (x86)\McAfee\VirusScan Enterprise\VSCore\vse.xml

      CopyFile() C:\Windows\TEMP\{CE15D1B6-19B6-4D4D-8F43-CF5D2C3356FF}\vse.xml => C:\Program Files (x86)\McAfee\VirusScan Enterprise\VSCore\vse.xml failed: error #3 The system cannot find the path specified.

      There are four of these entries specifying different files, but the format is the same.

       

      The final entry in the log is:

       

      MSI (s) (F0:90) [16:20:06:186]: Windows Installer installed the product. Product Name: McAfee VirusScan Enterprise. Product Version: 8.8.04001. Product Language: 1033. Manufacturer: McAfee, Inc.. Installation success or error status: 1603.

       

      We cannot update to VSE patch 5 or 6 because of DLP 9.2.425.4 is used on our network.

       

      Are there any other details that would be helpful in troubleshooting this issue?

       

      Thanks.