3 Replies Latest reply on Apr 24, 2008 4:00 AM by anas465

    Problems installing epo agent, any idea!!!!

      Hi everyone

      I'm having problems with the agent installation in a few server, they are running windows 2k and we have an ePo 4, most of our servers are running an updating ok.

      For these servers we uninstalled the other agent so they do not have an agent in this moment.
      The account have admin rogths to do this install, we have tried to installed it from the ePo server and also from a super agent we have assigned already but we are unable to install from neither of them.

      Below you will find the frminst_%namemachine%.log.


      20071219090738 I #568 Stub Pkg
      20071219090738 I #568 Stub Pkg START ["\\192.168.7.23\epo\FramePkg.exe" /install=agent]
      20071219090738 I #568 Common Pkg CreateDirectory (C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\unzAE.tmp)
      20071219090936 I #568 Stub Pkg System=0
      20071219090936 I #568 Common Pkg CreateProcess (C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\unzAE.tmp\FrmInst.exe, /CreateService="\\192.168.7.23\epo\FramePkg.exe" /LOGDIR="C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\NAILogs" /Cleanup2="C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\unzAE.tmp" /EmbeddedUsername="" /EmbeddedDomain="" /EmbeddedPassword="" /install=agent)
      20071219090938 I #568 Common Pkg WaitForSingleObject (C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\unzAE.tmp\FrmInst.exe, -1)
      20071219090947 I #768 naCmnLib Ins Random seed = 0x6bf1****
      20071219090947 I #768 Setup Ins START [/CreateService="\\192.168.7.23\epo\FramePkg.exe" /LOGDIR="C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\NAILogs" /Cleanup2="C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\unzAE.tmp" /EmbeddedUsername="" /EmbeddedDomain="" /EmbeddedPassword="" /install=agent]
      20071219090947 I #768 Setup Ins Windows 5.0.2195 Service Pack 4
      20071219090947 I #768 Setup Ins Restarting as a service to get System rights
      20071219090955 I #768 Setup Ins Silent mode is OFF; Interaction with desktop ENABLED
      20071219090956 I #696 Stub Pkg
      20071219090956 I #696 Stub Pkg START [C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\unzAE.tmp\FramePkg.exe /SignalComplete /LOGDIR="C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\NAILogs" /Cleanup2="C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\unzAE.tmp" /WaitFor=256 /CurrentFolder="\\192.168.7.23\epo" /install=agent]
      20071219090956 I #696 Common Pkg CreateDirectory (C:\WINNT\TEMP\unzAF.tmp)
      20071219091029 E #768 Service Ins Error trace:
      20071219091029 E #768 Thread Ins [Main thread]->
      20071219091029 E #768 Setup Ins [Restarting as a service to get System rights]->
      20071219091029 E #768 Service Ins [Change state,NAIMServInst,0013c9f0,RUNNING]->
      20071219091029 E #768 Service Ins [StartService,NAIMServInst,0013c9f0]->
      20071219091029 E #768 Service Ins error 1053: El servicio no ha respondido a la petición o inicio del control en un tiempo adecuado.
      20071219091029 E #768 UI Ins Error trace:
      20071219091029 E #768 Thread Ins [Main thread]->
      20071219091029 E #768 UI Ins There was an unexpected error during setup execution. See this log file for details: C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\NAILogs\FrmInst_ANEXOJDE.log
      20071219091044 I #768 Thread Ins Exit program
      20071219091044 I #768 Setup Ins END 1603
      20071219091044 I #568 Stub Pkg END 1603


      I appreciate any help you can give me thanks a lot

      Regards,

      Nicolas
        • 1. RE: Problems installing epo agent, any idea!!!!
          umm, this might be the problem..

          i believe the error says something like - the service did not respond to the start request - not that my spanish is good, i just recognise the error code in english :)


          you are running the setup across a network share, and the installer is building a service referencing a path across the network...

          it then tries to start the service using the localsystem account, which isnt going to have permissions to read the source media,

          START [/CreateService="\\192.168.7.23\epo\FramePkg.exe"

          what happens if you copy the source media locally and run the setup ? - can you include the log please ?

          thanks,
          • 2. RE: Problems installing epo agent, any idea!!!!
            Hi, thanks for your answer, I ran it locally but same error, this is the log


            20071220112939 I #1420 Stub Pkg
            20071220112939 I #1420 Stub Pkg START ["C:\Archivos de programa\Network Associates\Common Framework\FramePkg.exe" /install=agent]
            20071220112939 I #1420 Common Pkg CreateDirectory (C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\unzB4.tmp)
            20071220113132 I #1420 Stub Pkg System=0
            20071220113132 I #1420 Common Pkg CreateProcess (C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\unzB4.tmp\FrmInst.exe, /CreateService="C:\Archivos de programa\Network Associates\Common Framework\FramePkg.exe" /LOGDIR="C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\NAILogs" /Cleanup2="C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\unzB4.tmp" /EmbeddedUsername="" /EmbeddedDomain="" /EmbeddedPassword="" /install=agent)
            20071220113134 I #1420 Common Pkg WaitForSingleObject (C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\unzB4.tmp\FrmInst.exe, -1)
            20071220113145 I #988 naCmnLib Ins Random seed = 0x038a****
            20071220113145 I #988 Setup Ins START [/CreateService="C:\Archivos de programa\Network Associates\Common Framework\FramePkg.exe" /LOGDIR="C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\NAILogs" /Cleanup2="C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\unzB4.tmp" /EmbeddedUsername="" /EmbeddedDomain="" /EmbeddedPassword="" /install=agent]
            20071220113145 I #988 Setup Ins Windows 5.0.2195 Service Pack 4
            20071220113146 I #988 Setup Ins Restarting as a service to get System rights
            20071220113149 I #988 Setup Ins Silent mode is OFF; Interaction with desktop ENABLED
            20071220113150 I #892 Stub Pkg
            20071220113150 I #892 Stub Pkg START [C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\unzB4.tmp\FramePkg.exe /SignalComplete /LOGDIR="C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\NAILogs" /Cleanup2="C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\unzB4.tmp" /WaitFor=500 /CurrentFolder="C:\Archivos de programa\Network Associates\Common Framework" /install=agent]
            20071220113150 I #892 Common Pkg CreateDirectory (C:\WINNT\TEMP\unzB5.tmp)
            20071220113223 E #988 Service Ins Error trace:
            20071220113223 E #988 Thread Ins [Main thread]->
            20071220113223 E #988 Setup Ins [Restarting as a service to get System rights]->
            20071220113223 E #988 Service Ins [Change state,NAIMServInst,0013cb08,RUNNING]->
            20071220113223 E #988 Service Ins [StartService,NAIMServInst,0013cb08]->
            20071220113223 E #988 Service Ins error 1053: El servicio no ha respondido a la petición o inicio del control en un tiempo adecuado.
            20071220113223 E #988 UI Ins Error trace:
            20071220113223 E #988 Thread Ins [Main thread]->
            20071220113223 E #988 UI Ins There was an unexpected error during setup execution. See this log file for details: C:\DOCUME~1\REDCOL~1\CONFIG~1\Temp\NAILogs\FrmInst_ANEXOJDE.log
            20071220113238 I #988 Thread Ins Exit program
            20071220113238 I #988 Setup Ins END 1603
            20071220113238 I #1420 Stub Pkg END 1603


            The line in spanish means that the service has not responded to the request or control initiation in an appropiate time

            thanks,
            • 3. epo agent not installing
              Hey Nicola


              I actually have the same problem while I am installing manually the agent...

              Did you find a solution for that?



              Thanks for yr help