2 Replies Latest reply on Nov 21, 2007 3:21 AM by bjarnek

    Product conflict when running Deployment Task

      Hi all,

      I'm having some problems with pushing software to new clients. Resently I had to reinstall my ePolicy Orchestra completely due some problems on my server. I then had to restore the old EPO database into the new installation. It appeared as a succesfull restore, but since that restore, the Deployment task hasn't worked right.

      When I connect a new client, and run the FramePkg.exe (which was newly made), the Agent is correctly installed on the client and the machine can be managed from the ePO.

      But when I run the Deployment task for that client, nothing seems to happen.

      This is the logfile, when I unly mark the "Virusscan Enterprise" to be installed:

      30. oktober 2007 10:36:15 Info Scheduler Scheduler: Invoking task [Deployment]...
      30. oktober 2007 10:36:15 Info Script Checking update packages from repository ePO_EPOSERVER.
      30. oktober 2007 10:36:16 Info Script Initializing update...
      30. oktober 2007 10:36:16 Info Script Verifying catalog.z.
      30. oktober 2007 10:36:16 Info Script Extracting catalog.z.
      30. oktober 2007 10:36:16 Info Script Loading update configuration from: Catalog.xml
      30. oktober 2007 10:36:17 Info Script Update Finished
      30. oktober 2007 10:36:17 Info Script Closing the update session.
      30. oktober 2007 10:36:17 Info Scheduler The task Deployment is successful
      30. oktober 2007 10:36:17 Info Scheduler Scheduler: Task [Deployment] is finished

      When I mark more products to be installed, ex. Virusscan and Anti-Spyware Enterprise (both 8.0), product conflicts starts occuring:

      30. oktober 2007 10:56:56 Info Scheduler Scheduler: Invoking task [Deployment]...
      30. oktober 2007 10:56:56 Info Agent Agent finished Enforcing policies
      30. oktober 2007 10:56:56 Info Agent Next policy enforcement in 20 minutes
      30. oktober 2007 10:56:56 Info Script Checking update packages from repository ePO_EPOSERVER.
      30. oktober 2007 10:56:57 Info Script Initializing update...
      30. oktober 2007 10:56:57 Info Script Verifying catalog.z.
      30. oktober 2007 10:56:57 Info Script Extracting catalog.z.
      30. oktober 2007 10:56:57 Info Script Loading update configuration from: Catalog.xml
      30. oktober 2007 10:56:58 Info Script Checking for software conflicts.
      30. oktober 2007 10:56:58 Info Script Product Conflict: VIRUSCAN8000 will not be installed.
      30. oktober 2007 10:56:58 Info Script Product Conflict: VSEMAS__8000 will not be installed.
      30. oktober 2007 10:56:58 Info Script Update Finished
      30. oktober 2007 10:56:58 Info Script Closing the update session.
      30. oktober 2007 10:56:58 Info Scheduler The task Deployment is successful
      30. oktober 2007 10:56:58 Info Scheduler Scheduler: Task [Deployment] is finished

      I looked at this page:
      https://knowledge.mcafee.com/SupportSite/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&exte rnalId=1248897&sliceId=SAL_Public&dialogID=11626389&stateId=1
      but the local task file on the client is correct.

      What can I do to solve the problem? I have more clients waiting for installation, so I'd rather not do any manual installation on them.

      Thanks in advance!

      Bjarne K