1 2 Previous Next 14 Replies Latest reply on May 3, 2011 1:03 AM by Attila Polinger

    Agent will not respond to server

      I have a couple of computers (out of several hundered) that will not report back to the EPO Server. Below is a coy of the Agent_Computername.log file.

      The agent has been removed and reinstalled. All firewalls have been disabled. PC is running Windows 2000-SP4.


       


      20061127101301 i #784 Agent Agent started performing ASCI
      20061127101301 I #784 Agent Collecting Properties
      20061127101301 I #784 Agent Collecting IP address using InternetManager
      20061127101301 I #784 InetMgr Re-creating SiteMapList
      20061127101301 I #784 InetMgr site = ePO_SERVERNAME, order = 1
      20061127101301 I #784 InetMgr Re-created SiteMapList
      20061127101301 I #784 InetMgr HTTP Session initialized
      20061127101301 I #784 InetMgr Connecting to HTTP Server in socket-mode
      20061127101301 I #784 InetMgr Connecting to Real Server: 123.456.78.90 on port: 80
      20061127101301 I #784 InetMgr Connected to Real Server: 123.456.78.90 on port: 80. No Proxy used!
      20061127101301 I #784 InetMgr HTTP Session closed
      20061127101301 I #784 InetMgr ------------------------------------------------------------
      20061127101301 I #784 Manage Collecting Properties
      20061127101301 i #784 Manage Collecting Properties
      20061127101301 I #784 Agent Agent is sending FULL PROPERTIES
      20061127101301 I #788 Agent Started processing a package..
      20061127101301 I #788 Agent Preparing Props Package
      20061127101302 i #788 Agent Agent communication session started
      20061127101302 i #788 Agent Agent is sending FULL PROPS package ePO server
      20061127101302 i #788 Agent Agent is connecting to ePO server
      20061127101302 I #788 InetMgr UploadFile/package to ePO Server: -->
      20061127101302 I #788 InetMgr Connecting to site = ePO_SERVERNAME,
      20061127101302 I #788 InetMgr Connecting to ePO Server using IP address: 123.456.78.90
      20061127101302 I #788 InetMgr HTTP Session initialized
      20061127101302 I #788 InetMgr Connecting to HTTP Server in socket-mode
      20061127101302 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: 123.456.78.90 on port: 80
      20061127101302 I #784 Agent Forwarding all events
      20061127101302 I #784 Agent ASCI is not done yet ...Please wait for ASCI!
      20061127101302 I #788 InetMgr Connected to Real Server: 123.456.78.90 on port: 80. No Proxy used!
      20061127101302 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 1 / 6
      20061127101302 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101302 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: 123.456.78.90 on port: 80
      20061127101302 I #788 InetMgr Connected to ePO Server: 123.456.78.90
      20061127101302 I #788 InetMgr Uploading SPIPE HTTP header
      20061127101302 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 8192
      20061127101302 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 4237
      20061127101302 I #788 InetMgr Reading acknowledgement from ePO Server
      20061127101307 I #788 InetMgr Proxy Server needs authentication, HTTP return code: HTTP/1.0 407 Proxy Authentication Required

      20061127101307 I #788 InetMgr
      20061127101307 I #788 InetMgr Received response [407] from ePO Server
      20061127101307 I #788 InetMgr Failed due to timedout when send/receive to/from Server
      20061127101307 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 2 / 6
      20061127101307 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101307 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: 123.456.78.90 on port: 80
      20061127101307 I #788 InetMgr Connected to ePO Server: 123.456.78.90
      20061127101307 I #788 InetMgr Uploading SPIPE HTTP header
      20061127101307 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 8192
      20061127101307 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 4237
      20061127101307 I #788 InetMgr Reading acknowledgement from ePO Server
      20061127101308 I #788 InetMgr Proxy Server needs authentication, HTTP return code: HTTP/1.0 407 Proxy Authentication Required

      20061127101308 I #788 InetMgr
      20061127101308 I #788 InetMgr Received response [407] from ePO Server
      20061127101308 I #788 InetMgr Failed due to timedout when send/receive to/from Server
      20061127101308 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 3 / 6
      20061127101308 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101308 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: 123.456.78.90 on port: 80
      20061127101308 I #788 InetMgr Connected to ePO Server: 123.456.78.90
      20061127101308 I #788 InetMgr Uploading SPIPE HTTP header
      20061127101308 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 8192
      20061127101308 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 4237
      20061127101308 I #788 InetMgr Reading acknowledgement from ePO Server
      20061127101308 I #788 InetMgr Proxy Server needs authentication, HTTP return code: HTTP/1.0 407 Proxy Authentication Required

      20061127101308 I #788 InetMgr
      20061127101308 I #788 InetMgr Received response [407] from ePO Server
      20061127101308 I #788 InetMgr Failed due to timedout when send/receive to/from Server
      20061127101308 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 4 / 6
      20061127101308 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101308 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: 123.456.78.90 on port: 80
      20061127101308 I #788 InetMgr Connected to ePO Server: 123.456.78.90
      20061127101308 I #788 InetMgr Uploading SPIPE HTTP header
      20061127101308 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 8192
      20061127101308 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 4237
      20061127101308 I #788 InetMgr Reading acknowledgement from ePO Server
      20061127101309 I #788 InetMgr Proxy Server needs authentication, HTTP return code: HTTP/1.0 407 Proxy Authentication Required

      20061127101309 I #788 InetMgr
      20061127101309 I #788 InetMgr Received response [407] from ePO Server
      20061127101309 I #788 InetMgr Failed due to timedout when send/receive to/from Server
      20061127101309 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 5 / 6
      20061127101309 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101309 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: 123.456.78.90 on port: 80
      20061127101309 I #788 InetMgr Connected to ePO Server: 123.456.78.90
      20061127101309 I #788 InetMgr Uploading SPIPE HTTP header
      20061127101309 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 8192
      20061127101309 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 4237
      20061127101309 I #788 InetMgr Reading acknowledgement from ePO Server
      20061127101310 I #788 InetMgr Proxy Server needs authentication, HTTP return code: HTTP/1.0 407 Proxy Authentication Required

      20061127101310 I #788 InetMgr
      20061127101310 I #788 InetMgr Received response [407] from ePO Server
      20061127101310 I #788 InetMgr Failed due to timedout when send/receive to/from Server
      20061127101310 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 6 / 6
      20061127101310 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101310 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: 123.456.78.90 on port: 80
      20061127101310 I #788 InetMgr Connected to ePO Server: 123.456.78.90
      20061127101310 I #788 InetMgr Uploading SPIPE HTTP header
      20061127101310 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 8192
      20061127101310 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 4237
      20061127101310 I #788 InetMgr Reading acknowledgement from ePO Server
      20061127101310 I #788 InetMgr Proxy Server needs authentication, HTTP return code: HTTP/1.0 407 Proxy Authentication Required

      20061127101310 I #788 InetMgr
      20061127101310 I #788 InetMgr Received response [407] from ePO Server
      20061127101310 I #788 InetMgr Failed due to timedout when send/receive to/from Server
      20061127101310 I #788 InetMgr HTTP Session closed
      20061127101310 I #788 InetMgr ------------------------------------------------------------
      20061127101310 I #788 InetMgr Failed connecting to site = ePO_SERVERNAME,
      20061127101310 I #788 InetMgr No failover site available.
      20061127101310 I #788 InetMgr Connecting to site = ePO_SERVERNAME,
      20061127101310 I #788 InetMgr Connecting to ePO Server using DNS name: SERVERNAME.mycompany.com
      20061127101310 I #788 InetMgr HTTP Session initialized
      20061127101310 I #788 InetMgr Connecting to HTTP Server in socket-mode
      20061127101310 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: SERVERNAME.mycompany.com on port: 80
      20061127101310 I #788 InetMgr Connected to Real Server: SERVERNAME.mycompany.com on port: 80. No Proxy used!
      20061127101310 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 1 / 6
      20061127101310 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101310 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: SERVERNAME.mycompany.com on port: 80
      20061127101310 I #788 InetMgr Connected to ePO Server: SERVERNAME.mycompany.com
      20061127101310 I #788 InetMgr Uploading SPIPE HTTP header
      20061127101310 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 8192
      20061127101310 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 4237
      20061127101310 I #788 InetMgr Reading acknowledgement from ePO Server
      20061127101311 I #788 InetMgr Proxy Server needs authentication, HTTP return code: HTTP/1.0 407 Proxy Authentication Required

      20061127101311 I #788 InetMgr
      20061127101311 I #788 InetMgr Received response [407] from ePO Server
      20061127101311 I #788 InetMgr Failed due to timedout when send/receive to/from Server
      20061127101311 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 2 / 6
      20061127101311 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101311 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: SERVERNAME.mycompany.com on port: 80
      20061127101311 I #788 InetMgr Connected to ePO Server: SERVERNAME.mycompany.com
      20061127101311 I #788 InetMgr Uploading SPIPE HTTP header
      20061127101311 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 8192
      20061127101311 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 4237
      20061127101311 I #788 InetMgr Reading acknowledgement from ePO Server
      20061127101311 I #788 InetMgr Proxy Server needs authentication, HTTP return code: HTTP/1.0 407 Proxy Authentication Required

      20061127101311 I #788 InetMgr
      20061127101311 I #788 InetMgr Received response [407] from ePO Server
      20061127101311 I #788 InetMgr Failed due to timedout when send/receive to/from Server
      20061127101311 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 3 / 6
      20061127101311 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101311 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: SERVERNAME.mycompany.com on port: 80
      20061127101311 I #788 InetMgr Connected to ePO Server: SERVERNAME.mycompany.com
      20061127101311 I #788 InetMgr Uploading SPIPE HTTP header
      20061127101311 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 8192
      20061127101311 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 4237
      20061127101313 I #788 InetMgr Reading acknowledgement from ePO Server
      20061127101313 I #788 InetMgr Proxy Server needs authentication, HTTP return code: HTTP/1.0 407 Proxy Authentication Required

      20061127101313 I #788 InetMgr
      20061127101313 I #788 InetMgr Received response [407] from ePO Server
      20061127101313 I #788 InetMgr Failed due to timedout when send/receive to/from Server
      20061127101313 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 4 / 6
      20061127101313 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101313 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: SERVERNAME.mycompany.com on port: 80
      20061127101313 I #788 InetMgr Connected to ePO Server: SERVERNAME.mycompany.com
      20061127101313 I #788 InetMgr Uploading SPIPE HTTP header
      20061127101313 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 8192
      20061127101313 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 4237
      20061127101314 I #788 InetMgr Reading acknowledgement from ePO Server
      20061127101314 I #788 InetMgr Proxy Server needs authentication, HTTP return code: HTTP/1.0 407 Proxy Authentication Required

      20061127101314 I #788 InetMgr
      20061127101314 I #788 InetMgr Received response [407] from ePO Server
      20061127101314 I #788 InetMgr Failed due to timedout when send/receive to/from Server
      20061127101314 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 5 / 6
      20061127101314 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101314 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: SERVERNAME.mycompany.com on port: 80
      20061127101314 I #788 InetMgr Connected to ePO Server: SERVERNAME.mycompany.com
      20061127101314 I #788 InetMgr Uploading SPIPE HTTP header
      20061127101314 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 8192
      20061127101314 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 4237
      20061127101314 I #788 InetMgr Reading acknowledgement from ePO Server
      20061127101314 I #788 InetMgr Proxy Server needs authentication, HTTP return code: HTTP/1.0 407 Proxy Authentication Required

      20061127101314 I #788 InetMgr
      20061127101314 I #788 InetMgr Received response [407] from ePO Server
      20061127101314 I #788 InetMgr Failed due to timedout when send/receive to/from Server
      20061127101314 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 6 / 6
      20061127101314 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101314 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: SERVERNAME.mycompany.com on port: 80
      20061127101314 I #788 InetMgr Connected to ePO Server: SERVERNAME.mycompany.com
      20061127101314 I #788 InetMgr Uploading SPIPE HTTP header
      20061127101314 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 8192
      20061127101314 I #788 InetMgr Uploading data in bytes: 4237
      20061127101315 I #788 InetMgr Reading acknowledgement from ePO Server
      20061127101315 I #788 InetMgr Proxy Server needs authentication, HTTP return code: HTTP/1.0 407 Proxy Authentication Required

      20061127101315 I #788 InetMgr
      20061127101315 I #788 InetMgr Received response [407] from ePO Server
      20061127101315 I #788 InetMgr Failed due to timedout when send/receive to/from Server
      20061127101315 I #788 InetMgr HTTP Session closed
      20061127101315 I #788 InetMgr ------------------------------------------------------------
      20061127101315 I #788 InetMgr Failed connecting to site = ePO_SERVERNAME,
      20061127101315 I #788 InetMgr No failover site available.
      20061127101315 I #788 InetMgr Connecting to site = ePO_SERVERNAME,
      20061127101315 I #788 InetMgr Connecting to ePO Server using NETBIOS name: SERVERNAME
      20061127101315 I #788 InetMgr HTTP Session initialized
      20061127101317 I #788 InetMgr Connecting to HTTP Server in socket-mode
      20061127101317 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: SERVERNAME on port: 80
      20061127101317 W #788 InetMgr Failed to connect to Real Server: SERVERNAME on port: 80
      20061127101317 W #788 InetMgr Socket error: 2
      20061127101317 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 1 / 6
      20061127101317 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101317 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: SERVERNAME on port: 80
      20061127101317 I #788 InetMgr Failed to connect to Real Server: SERVERNAME on port: 80
      20061127101317 I #788 InetMgr Failed to connect to Server
      20061127101317 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 2 / 6
      20061127101317 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101317 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: SERVERNAME on port: 80
      20061127101317 I #788 InetMgr Failed to connect to Real Server: SERVERNAME on port: 80
      20061127101317 I #788 InetMgr Failed to connect to Server
      20061127101317 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 3 / 6
      20061127101317 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101317 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: SERVERNAME on port: 80
      20061127101317 I #788 InetMgr Failed to connect to Real Server: SERVERNAME on port: 80
      20061127101317 I #788 InetMgr Failed to connect to Server
      20061127101317 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 4 / 6
      20061127101317 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101317 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: SERVERNAME on port: 80
      20061127101317 I #788 InetMgr Failed to connect to Real Server: SERVERNAME on port: 80
      20061127101317 I #788 InetMgr Failed to connect to Server
      20061127101317 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 5 / 6
      20061127101317 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101317 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: SERVERNAME on port: 80
      20061127101317 I #788 InetMgr Failed to connect to Real Server: SERVERNAME on port: 80
      20061127101317 I #788 InetMgr Failed to connect to Server
      20061127101317 I #788 InetMgr Uploading package to ePO Server...trial 6 / 6
      20061127101317 I #788 InetMgr Uploading file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128091175817930000_22939.spkg to ePO Server...
      20061127101317 I #788 InetMgr Connecting to Real Server: SERVERNAME on port: 80
      20061127101317 I #788 InetMgr Failed to connect to Real Server: SERVERNAME on port: 80
      20061127101317 I #788 InetMgr Failed to connect to Server
      20061127101317 I #788 InetMgr HTTP Session closed
      20061127101317 I #788 InetMgr ------------------------------------------------------------
      20061127101317 I #788 InetMgr Failed connecting to site = ePO_SERVERNAME,
      20061127101317 I #788 InetMgr No failover site available.
      20061127101317 e #788 InetMgr Failed to connect to server SERVERNAME.mycompany.com. Check the agent log for more details.
      20061127101317 e #788 Agent Agent failed to communicate with ePO Server
      20061127101317 i #788 Agent Agent communication session closed
      20061127101317 I #788 Agent Agent communication failed, result=-2400
      20061127101317 i #788 Agent Agent will connect to the ePO Server in 19 minutes and 16 seconds.

      [/quote]
        • 1. RE: Agent will not respond to server
          Two things leap out:

          1) Connecting to Real Server: 123.456.78.90 on port: 80
          2) Proxy Server needs authentication, HTTP return code: HTTP/1.0 407 Proxy Authentication Required

          Is that the correct ip address or have you edited it?
          Do you use a proxy or ISA server?
          • 2. RE: Agent will not respond to server
            The IP address was replaced for security reasons but the original IP is corrected. No the client is directly on the network. I have removed and reinstalled the agent, and it keeps wanting to use a proxy server.
            • 3. RE: Agent will not respond to server
              cliff620
              This really sounds like a proxy communication issue or and IE issue

              -- Really obscure possibility ---
              Do the machines in question have multiple NICs? if so, either check the binding order to see if the normal lan adapter is at the to of the list or disable the other NIC. (I have seen a weird issue when the machine would receive communication from the ePO server and try to send out through the wireless (if it was connected to another network)


              But this really sounds like a proxy issue.
              (we have set our ePO server in the white list on the network and does not require any proxy settings while on the internal network)


              --Some random thoughts for troubleshooting--
              Can you kick off a manual update from the agent's status monitor?

              Can you run an update manually from the workstation?

              Are these particular clients using a different proxy server within IE, or is the proxy setting set for these machine (like the other ones)?

              Check you policy for the McAfee Agent within the ePO console. Here you can see how the clients are trying to communicate.

              Are all the machine running this same policy?

              Try connecting to the ePO console from one of the machines to prove IE is functioning.

              Use wireshark to watch the connection from the client.

              DNS setting on the local machines?

              Can you ping the ePO servers?
              • 4. Re: Agent will not respond to server

                I have a situation very similar to this. We changed our default gateway to be our ISA server, and on our newly imaged computers the agent to server communication is broken. But ONLY on the new machines so I don't get it. You can do an update now and it hits my EPO box and pulls DAT's but zero pushes, agent updates, or policy enforcements. Get this in the log.

                 

                2011-04-14 13:08:26 e #1728 Agent Agent failed to communicate with ePO Server

                2011-04-14 13:08:26 i #1728 Agent Agent communication session closed

                2011-04-14 13:08:26 I #1728 Agent Agent communication failed, result=-2400

                2011-04-14 13:08:26 I #1728 Agent Exponential retry in 664 seconds, error=-2400(Unable to connect to ePO Server)

                2011-04-14 13:08:26 i #1728 Agent Agent will connect to the ePO Server in 11 minutes and 4 seconds.

                2011-04-14 13:11:54 i #1872 Agent Agent Started Enforcing policies

                2011-04-14 13:11:54 I #1872 Agent Thread time-out occurred

                 

                So how can I get DAT files but not policies? We did a route add to the IP addrses of my EPO server to bypass all the ISA rules but the machines that don't work still don't work. Even explicitly listed the server in the bypass local addresses under advanced proxy settings part of IE. I have manually updated the agent but that changed nothing.

                • 5. Re: Agent will not respond to server

                  To elaborate a little more on my issue here is my environment.

                  EPO 4.5 Patch 1

                  Agent 4.5 patch 2

                  VSE 8.8 on most

                  VSE 8.7 patch 4 on the rest that don't update.

                   

                  I can ping the machine from the server itself via a CMD window, however EPO ping fails. EPO can deploy the Agent if I manually send the job (all my machines that are failing do NOT show in EPO period) however the agent never returns communication to show that it is a managed system. It will pull a DAT update from my EPO server, but I get the Agent errors in my previous post that the Agent fails to communicate with ePO Server. Is this a routing problem or what? As I stated previous, only our new machines are doing this but are all DHCP and such. Same proxy server, etc. Really need a resolution for this as we are getting ready to deploy a bunch of PC's and I already have about 100 on the floor holding onto 8.7i and older versions of the agent. HELP!!!

                  • 6. Re: Agent will not respond to server
                    Attila Polinger

                    Hello,

                     

                    newly imaged machines and the error "Agent communication failed, result=-2400" suggest that those new clients may have duplicate GUIDs with already existing systems thus rejected by ePO server. To test it please pick one problem new client and get ready to open server.log on ePO server. Initiate an ASCI from that client via command line and keep checking server.log, you should then see an explicit rejection of that client due to incorrect sequence number.

                     

                    Attila

                    • 7. Re: Agent will not respond to server
                      Attila Polinger

                      To add to my diagnosis: although McAfee agent 4.5 has support for automatic guid regeneration this does not happen on the fly and by default. Please consult KB67473.

                       

                      Attila

                       

                      Message was edited by: apoling on 27/04/11 12:35:52 CEST
                      • 8. Re: Agent will not respond to server

                        I was able to get it resolved by adding a line to the server.ini file to allow duplicate GUIDs. At least all of my machines are showign in the console now, and I should be able to force a reinstall to my computers to clean up the issue and recreate new GUIDs for all. So any machine that had a duplicate GUID will not auto generate a new one from the server, is that correct? Only want to do that is force an install over the top (if my understanding is correct.)

                        • 9. Re: Agent will not respond to server
                          Attila Polinger

                          Hi Rick,

                           

                          You seem to have chosen uninstalling and reinstalling the agents, if I understand your description right. That may work well, though, but can take longer time. I assume you send out agent reinstalls with the /forceinstall switch. That seems a good solution if your agents do not support the automatic GUID regeneration feature (i.e. have version 4.0 Patch 2 or lower).

                          Otherwise enabling two server tasks would do the same thing without forcing agent reinstalls.

                           

                          Attila

                          1 2 Previous Next