5 Replies Latest reply on Jul 31, 2008 1:00 PM by neodec

    Deployment Task failed

      Hello,

      on one machine I have the problem, that ePO cannot invoke the deployment task.

      Any help ?


      greetings
      Waspy


      ePO 3.6 Sp2 / CMA 3.5.5

      20061018084754 i #240 Sched Added a new task Deployment to Scheduler's task list
      20061018084754 I #272 Sched >>--CSchedule::GetTask
      20061018084754 I #272 Sched <<--CSchedule::GetTask
      20061018084754 I #272 Sched >>--CSchedule::GetTask
      20061018084754 I #272 Sched <<--CSchedule::GetTask
      20061018084754 I #272 Sched >>--CSchedule::GetTask
      20061018084754 I #272 Sched <<--CSchedule::GetTask
      20061018084754 I #272 Sched <<--CSchedule::EnforcePolicy
      20061018084754 i #272 Agent Agent finished Enforcing policies
      20061018084754 i #272 Agent Next policy enforcement in 5 minutes
      20061018084755 i #244 Sched Scheduler: Invoking task [Deployment]...
      20061018084755 I #1548 Sched >>--RunTask
      20061018084755 I #1548 Manage Running task SoftwareID:EPOAGENT3000, TaskID:6
      20061018084755 I #1728 FrmSvc User SID is S-1-5-18 and SessionID is 0
      20061018084755 E #1548 Sched Failed to run the task: error -1000, TaskGUID = 6, SoftwareID = EPOAGENT3000
      20061018084755 E #1548 Sched <<--RunTask hr=-1000(0xfffffc18)
      20061018084755 I #244 Sched Failed to invoke task Deployment due to unexpected error -1000
      20061018084755 I #244 Sched Deployment - Last run time(local) is Wed Oct 18 08:47:55 2006
        • 1. RE: Deployment Task failed
          got the same problem on my side as well...
          • 2. RE: Deployment Task failed
            frost
            is epo setup to run as localsystem? or did you use or create a user that has admin rights on th remote PC then set epto install using that user and password.
            • 3. RE: Deployment Task failed
              I have the same error but, with diferent ePO agents version's see Tread "McAfee Agent 4.0 - Deployment Task doesn't upgrade 3.6.0.574 agents"

              No News ? :confused:
              • 4. Same thing
                Same problem here too,

                After upgrading the server from 3.6 to 4.0. Agents were update to 4.0.
                But Deployement Tasks to install 8.5i (or update from 8.0) couldn't update. On about 400 workstations only 10 have updated to 8.5i.
                Any help is welcome.

                Below the errors from workstation's agent logs:


                Agent_%WorkstationName%_error.log

                2008-07-21 11:03:47 E #3156 Sched Erreur d'exécution de la tâche : erreur -1000, TaskGUID = 6, SoftwareID = EPOAGENT3000
                2008-07-21 11:03:47 E #3156 Sched <<--RunTask hr=-1000(0xfffffc18)
                2008-07-21 11:03:47 E #3160 Sched Erreur d'exécution de la tâche : erreur -1000, TaskGUID = 6, SoftwareID = EPOAGENT3000
                2008-07-21 11:03:47 E #3160 Sched <<--RunTask hr=-1000(0xfffffc18)
                2008-07-21 11:08:47 E #3304 Sched Erreur d'exécution de la tâche : erreur -1000, TaskGUID = 6, SoftwareID = EPOAGENT3000
                2008-07-21 11:08:47 E #3304 Sched <<--RunTask hr=-1000(0xfffffc18)
                2008-07-21 11:08:47 E #3308 Sched Erreur d'exécution de la tâche : erreur -1000, TaskGUID = 6, SoftwareID = EPOAGENT3000
                2008-07-21 11:08:47 E #3308 Sched <<--RunTask hr=-1000(0xfffffc18)
                2008-07-21 11:13:47 E #3544 Sched Erreur d'exécution de la tâche : erreur -1000, TaskGUID = 6, SoftwareID = EPOAGENT3000
                2008-07-21 11:13:47 E #3544 Sched <<--RunTask hr=-1000(0xfffffc18)


                PrdMgr_%WorkstationName%.log

                2008-07-21 11:13:44 I #784 FrmPlug AgentPlugin::POPLUGIN_GetPropertiesW()
                2008-07-21 11:13:46 I #1992 FrmPlug AgentPlugin::POPLUGIN_EnforcePolicyW()
                2008-07-21 11:13:47 I #784 FrmPlug AgentPlugin::POPLUGIN_EnforceTaskW()
                2008-07-21 11:13:47 I #784 FrmPlug AgentPlugin::CoCreateInstance succeded on IUpdatePlugin)
                2008-07-21 11:13:47 I #784 FrmPlug AgentPlugin::Failed to read or missing valid task type.)
                2008-07-21 11:13:47 I #784 FrmPlug AgentPlugin::Failed to start common updater task. hResult = 0


                2008-07-21 11:13:47 I #3544 Manage Running task SoftwareID:EPOAGENT3000, TaskID:6
                2008-07-21 11:13:47 E #3544 Sched Erreur d'exécution de la tâche : erreur -1000, TaskGUID = 6, SoftwareID = EPOAGENT3000
                2008-07-21 11:13:47 E #3544 Sched <<--RunTask hr=-1000(0xfffffc18)
                2008-07-21 11:13:47 I #632 Sched Failed to invoke task Deployment due to unexpected error -1000
                2008-07-21 11:13:47 I #632 Sched Deployment - Last run time(local) is Mon Jul 21 11:13:47 2008
                2008-07-21 11:13:47 I #632 Sched
                2008-07-21 11:13:47 I #632 Sched End of invoking the task
                • 5. Solved
                  For any one who has the same annoying error on Depolyments after upgrading from ePO 3.6 to 4.0, just remove the Deployment task, which was imported from ePO 3.6 configuration, and create a new one.

                  Could this help someone, this issue game me a lot of headeach :mad: