1 Reply Latest reply on Jun 2, 2015 11:11 PM by neelima

    Internet Explorer failure: HTTP Error 503

    bunnyad

      Hi,

      We are using latest Application Control Version 6.2.0.446 (Standalone) along with our application.

       

      After installing one of the sub application and restart system, Internet Explorer is not coming up.

      It throws error saying "Service Unavailable. HTTP Error 503. The Service is Unavailable".

       

      We have checked HTTPERR.log file. Error logged saying:

      "2015-06-02 06:31:04 127.0.0.1 50172 127.0.0.1 443 HTTP/1.1 GET /service 503 1 AppOffline DefaultAppPool"

       

      Also checked Event Viewer --> System, errors was thrown from WAS source as below:

      "Application pool 'DefaultAppPool' is being automatically disabled due to a series of failures in the process(es) serving that application pool."

       

      "A process serving application pool 'DefaultAppPool' reported a failure trying to read configuration during startup. The process id was '8048'.  Please check the Application Event Log for further event messages logged by the worker process on the specific error.  The data field contains the error number."

      Above error message was displayed multiple times with different Process ID's PID 6212, PID 7984, PID 4612, PID 1132


      Note: When Application Control is disabled Internet Explorer is working properly without any errors.

       

      Please help me out in getting solution and please provide me inputs if any one has encountered same kind of issue.

       

      Thanks in Advance

       

      With Regards,

      Bharathkumar AD