1 2 Previous Next 15 Replies Latest reply on Nov 23, 2014 6:59 AM by llamamecomoquieras

    Cannot push VSE from ePo server

    bamhaa

      Hi,

      I have upgraded my ePo server from 5.1.0 to 5.1.1 and now I cannot push VSE to client, I am getting the message says "Unable to find a valid repository." Any suggestion?

        • 1. Re: Cannot push VSE from ePo server
          llamamecomoquieras


          Hi,

           

          When you say that you cannot deploy the VSE, do you get any error in the installation or only when updating the antivirus? I believe the antivirus is installed but not updating is that correct?

           

          Can you test to reinstall the MA in that Machine?

           

          Best regards,

           

          Jose Maria

          • 2. Re: Cannot push VSE from ePo server
            bamhaa

            Hi,

            The antivrus is not installed and I want to install it in a client machine. I have configured a task to install antivirus.

            ave1.JPG

            Thanks,

            mohamed

            • 3. Re: Cannot push VSE from ePo server
              llamamecomoquieras

              Hi,

               

              Have you tested to schedule a task and not to use the run client task now?

               

              Best regads,

               

              Jose Maria

              • 4. Re: Cannot push VSE from ePo server
                zeke423

                I have rarely seen that message but when it does come up reinstalling the MA has worked every time. I would suggest trying that first and then running the task or scheduling it.

                 

                - Dave

                • 5. Re: Cannot push VSE from ePo server
                  bamhaa

                  Hi,

                   

                  Still no luck, it didnt work.

                   

                  Regards,

                  Mohamed

                  • 6. Re: Cannot push VSE from ePo server
                    Troja

                    Hi Bamhaa,

                    some questions.

                    - is this problem only occuring on one system or exists the problem on several endpoints.

                    - is the client able to an update task without an error.

                     

                    EPO server is not pushing VSE to endpoint. Furthermore the McAfee Agent starts the deployment task and is looking for the software in a repository configured in the repository list (sitelist.xml).

                     

                    Have you checked the sitelist file on endpoint?

                     

                    Cheers,

                    Thorsten

                    • 7. Re: Cannot push VSE from ePo server
                      bamhaa

                      Hi,

                       

                      This problem occuring on more than one system, but I also have systems which are working fine.

                      I havent checked sitelist file.

                      Capture2.JPG

                       

                      Regards,

                      Mohamed

                      • 8. Re: Cannot push VSE from ePo server
                        good friend

                        hi,

                        Please check the enforced policy (under Mcafee agent policy, Repository) for this machine, if there is any enabled Repository. if yes:

                        try to ping from the machine to the Repository.

                        if there is connection, check the repository if the installation package is existed.

                        Thanks,

                        Mohanad

                        • 9. Re: Cannot push VSE from ePo server
                          bamhaa

                          Hi,

                           

                          Please find the agent log.

                           

                          2014-11-10 09:42:29.806 I #10508 LstnSvr CAsyncSocket::DoAccept for event: FD_ACCEPT

                          2014-11-10 09:42:30.036 I #12676 LstnSvr 'POST' request received from Host: IPADRESS:58614

                          2014-11-10 09:42:30.036 I #12676 LstnSvr StartResponse-POST-PKG - MsgAvailable

                          2014-11-10 09:42:30.036 I #12676 Agent Package type is MsgAvailable

                          2014-11-10 09:42:30.036 I #13232 Agent Started processing a package..

                          2014-11-10 09:42:30.036 I #6172 Agent Started processing a package..

                          2014-11-10 09:42:30.036 I #6172 SpiPkgr Using sequence number 602

                          2014-11-10 09:42:30.046 i #6172 Agent Agent communication session started

                          2014-11-10 09:42:30.046 I #6172 Agent Package type is MsgRequest

                          2014-11-10 09:42:30.046 i #6172 Agent Agent is connecting to ePO server

                          2014-11-10 09:42:30.066 I #6172 imsite Found site name=McAfeeHttp

                          2014-11-10 09:42:30.066 I #6172 imsite Found site name=ePO_MACHINE_NAME

                          2014-11-10 09:42:30.066 I #6172 persite Starting sorting of repositories using ping time

                          2014-11-10 09:42:30.066 I #10208 naInet HTTP Session initialized

                          2014-11-10 09:42:30.066 I #10208 imsite Pinging SPIPE site = ePO_MACHINE_NAME

                          2014-11-10 09:42:30.066 I #10208 imsite IP address = IPADRESS

                          2014-11-10 09:42:30.066 I #10208 ping ICMP::Ping - Pinging IPADRESS with a timeout of 30 seconds

                          2014-11-10 09:42:30.106 I #10208 ping ICMP::Ping - Avg ping time is 15

                          2014-11-10 09:42:30.106 I #10208 imsite Delay = 15 (in millisecs)

                          2014-11-10 09:42:30.106 I #6172 persite Sorting of repositories finished successfully. Total number of repositories sorted:2

                          2014-11-10 09:42:30.106 I #6172 naInet HTTP Session closed

                          2014-11-10 09:42:30.106 I #6172 imutils Trying with site: IPADRESS

                          2014-11-10 09:42:30.106 I #6172 naInet HTTP Session initialized

                          2014-11-10 09:42:30.106 I #6172 imsite  Upload from: C:\ProgramData\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00130600717500360000_689244746.spkg

                          2014-11-10 09:42:30.106 I #6172 imsite  Upload response target: C:\ProgramData\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00130600717500460000_4087224115.spkg

                          2014-11-10 09:42:30.496 I #6172 naInet HTTP Session closed

                          2014-11-10 09:42:30.496 i #6172 Agent Package uploaded to ePO Server successfully

                          2014-11-10 09:42:30.506 I #6172 SpiPkgr Signature length is 256

                          2014-11-10 09:42:30.506 i #6172 Agent Agent communication session closed

                          2014-11-10 09:42:30.506 I #6172 Agent Package type is MsgResponse

                          2014-11-10 09:42:30.506 I #6172 Agent Started processing a package..

                          2014-11-10 09:42:30.506 I #6172 Agent CMsgResponsePackage::ParsePackage() - New MsgResponse-MA_RunNow was received

                          2014-11-10 09:42:30.506 I #11076 Agent RunNow task Install Virus Scan received from ePO

                          2014-11-10 09:42:30.506 I #11076 Sched >>--CSchedule::CreateTask

                          2014-11-10 09:42:30.506 I #11076 Sched <<--CSchedule::CreateTask

                          2014-11-10 09:42:30.506 I #11076 Sched >>--CSchedule::AddTask

                          2014-11-10 09:42:30.506 I #6212 Agent Agent Data Channel work wakeup, processing items

                          2014-11-10 09:42:32.506 I #6172 Agent Started processing a package..

                          2014-11-10 09:42:32.506 I #6172 SpiPkgr Using sequence number 603

                          2014-11-10 09:42:32.506 i #6172 Agent Agent communication session started

                          2014-11-10 09:42:32.516 I #6172 Agent Package type is MsgUpload

                          2014-11-10 09:42:32.516 i #6172 Agent Agent is connecting to ePO server

                          2014-11-10 09:42:32.516 i #6212 Agent Sending the next batch of 1 data channel items

                          2014-11-10 09:42:32.526 I #6172 imutils Trying with site: IPADRESS

                          2014-11-10 09:42:32.526 I #6172 naInet HTTP Session initialized

                          2014-11-10 09:42:32.526 I #6172 imsite  Upload from: C:\ProgramData\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00130600717525060000_2290812979.spkg

                          2014-11-10 09:42:32.526 I #6172 imsite  Upload response target: C:\ProgramData\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00130600717525160000_2603342472.spkg

                          2014-11-10 09:42:32.966 I #6172 imsite NaInet library returned code == 13

                          2014-11-10 09:42:32.966 I #6172 naInet HTTP Session closed

                          2014-11-10 09:42:32.966 i #6172 Agent No package received from ePO Server

                          2014-11-10 09:42:32.966 i #6172 Agent Agent communication session closed


                          Regards,

                          Mohamed

                          1 2 Previous Next