3 Replies Latest reply: Mar 27, 2014 9:31 AM by ayek RSS

    High CPU usage

    Martin Bruner

      hello,

       

      i wish to have some help here. i dont know why, but i have the cpu usage at 100%.  i have alrready upgraded to mcafee email gateway 7.5.  patch 1

       

      can someone help me with some tips? i dont know how to troubleshoot this. i didnt see anything wired at the dashboard. i have allready restarted the appliance (virtual esx vcenter).. but nothing helps.

       

      best regards.

       

       

      Diagnostics: System Load

       

      General Info
      Time21:50:20Uptime9:52
      Users Logged in0Load Averages6.736.416.47
      CPU
      User0.0 %System17.1 %Idle0.0 %

       

      Processes
      Total 245, Sleeping 243, Running 2, Zombie 0, Stopped 0
      Memory
      Available2055372kUsed1917452kFree137920k
      Swap
      Available2047996kUsed90904kFree1957092k
      Diagnostics: Process Information

       

      Command

       

      %CPU

      %MEM

      State


      /opt/NETAwss/proxies/ws_inv-smtp -S 37 smtp smtp

       

      40.6

      12.7

      Sleeping

      /opt/NETAwss/proxies/ws_inv-smtp smtp smtp

      40.3

      5.1

      Sleeping

      /opt/NETAwss/proxies/ws_inv-smtp -S 37 smtp smtp

      40.3

      13.4

      Sleeping

      /opt/NETAwss/proxies/ws_inv-smtp -S 37 smtp smtp

      40.0

      9.6

      Sleeping

      /opt/NETAwss/proxies/ws_inv-smtp smtp smtp

      36.0

      8.4

      Sleeping

      /usr/bin/top -b -c

      0.3

      0.1

      Running

      /sbin/init

      0.0

      0.1

      Sleeping

      postgres: postgres reports [local] idle in transaction

      0.0

      1.3

      Sleeping

      /usr/sbin/vmtoolsd

      0.0

      0.1

      Sleeping

      /etc/httpd-wmc/httpd-wmc -f /etc/httpd-wmc/conf/httpd-wmc.conf

      0.0

      0.6

      Sleeping