Skip navigation
McAfee Secure sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams
994 Views 3 Replies Latest reply: Sep 23, 2013 7:00 AM by Frankwijers RSS
Skoeben Newcomer 8 posts since
Aug 19, 2008
Currently Being Moderated

Jun 12, 2013 8:50 AM

VSE 8.8 Tasks missing on Server 2012

Recently we installed a new ePO 5.0.0 server to replace our excisting 4.6.6 server and now I'm transferring all machines from the old to the new server.

 

On the new server all software and extensions in the repository are up-to-date. So the virusscan is VSE 8.8.0.1128, extension 8.8.0.348 and reports 1.2.0.228

But because we had no Windows 8 or server 2012 machines 8.8.0.975 was automatically installed everywhere, and this worked fine.

 

Now we have 2 new 2012 servers, where our ePO automatically installed 8.8.0.1128, and all other software (Agent 4.8.0.641, Real Time Client 1.0.0.180 and SiteAdvisor 3.5.0.724)

 

All policies for VS 8.8 are applied correctly, but all tasks created for these machines on the ePO server are missing.

We can create new tasks on the server locally and they seem to work.

 

But even tough I can see the tasks he need to apply in ProgramData\McAfeeCommon Framework\Task, he does not apply them.

 

 

I've tried everything, hope somebody can help me.

  • east-ec Newcomer 7 posts since
    Nov 8, 2011
    Currently Being Moderated
    1. Jun 21, 2013 3:30 AM (in response to Skoeben)
    Re: VSE 8.8 Tasks missing on Server 2012

    Hi Skoeben

    We have had the same problem with Win8 and server2012 ( EPO 4.65 ).

    After the server scantasks have been created new the tasks worked

    and were shown on the client as managed tasks ..

  • hms1 Newcomer 20 posts since
    Nov 6, 2009
    Currently Being Moderated
    2. Jul 25, 2013 8:52 AM (in response to Skoeben)
    Re: VSE 8.8 Tasks missing on Server 2012

    You may have this sorted but this maybe helpful :-

     

    ePolicy Orchestrator (ePO) 5.0 servers installed with valid license keystop sending policies and tasks to agents after 90 days. 

    This issue occurs only with ePO 5.0.0.1160 and willbe resolved in ePO 5.0.1. A hotfix and additional information are available inKnowledgeBase article KB78686.

    This article is available only to registered users.To view it, log into the McAfee ServicePortal at http://mysupport.mcafee.com and searchfor the article ID.

  • Frankwijers Newcomer 5 posts since
    Mar 30, 2009
    Currently Being Moderated
    3. Sep 23, 2013 7:00 AM (in response to hms1)
    Re: VSE 8.8 Tasks missing on Server 2012

    We have the same issue as above.

    We have an epolicy 4.6.0 (build 1029) server. All extentions are checked-in.

    Client version is 8.8 with patch 2 and 3 available on epolicy.

    Agent version 4.6.0 (3122).

     

    We have one new server which is installed with Server 2012. The agent on this server communicates with epolicy and is receiving policy updates. However, it is NOT receiving any tasks from the server.

    I manually updated the agent version on this server to 4.8.0 (887) and checked-in this package on the epolicy server. Still,  have no luck sending tasks to this server. Creating tasks manually on this server works as expected.

     

    Only indication that something might be wrong is the behaviour explained in this KB:

    https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=KB78522&actp=search&viewlo cale=en_US&searchid=1240943327683

     

    There are no errors in the event viewer, mcafee logs or anything. Just tasks are not showing up on the 2012 server.

    If anybody has some good ideas, please. I'm running out of options.

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • Correct Answers - 5 points
  • Helpful Answers - 3 points