Skip navigation
McAfee Secure sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams
496 Views 1 Reply Latest reply: Feb 12, 2013 8:36 AM by sbluemel RSS
fredgt3 Newcomer 4 posts since
Jan 23, 2013
Currently Being Moderated

Feb 12, 2013 7:49 AM

Node is not subscribed

Hello,

 

I have a cluster of Web Gateway 7.2.

When I modify a system settings and save the configuration, I get the message 'The node is not subscribed'.

 

How to solve this problem ?

 

Sans titre.png

 

 

Thanks for your response !

 

Ce message a été modifié par: fredgt3 on 12/02/13 07:49:04 CST
  • sbluemel Newcomer 1 posts since
    Apr 17, 2012
    Currently Being Moderated
    1. Feb 12, 2013 8:36 AM (in response to fredgt3)
    Re: Node is not subscribed

    Hello fredgt3,

     

    This could be related to current communication issues in your cluster of Web Gateways. Please check the current time on all attached appliances and also add a local NTP server on all appliances/installations. If this will not solve the issue I would ask you to check the errors in the mwg-coordinator.errors.log on both appliances:

     

    GUI -> Troubleshooting -> Log Files -> mwg-errors -> mwg-coordinator.errors.log

     

    It should point you directly to the root cause of the communication issue.

     

    Regards,

    Stefan

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • Correct Answers - 5 points
  • Helpful Answers - 3 points