Skip navigation
McAfee Secure sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams
This discussion is archived
2039 Views 9 Replies Latest reply: Mar 26, 2013 9:48 AM by Kenwork RSS
mk Newcomer 4 posts since
Jan 30, 2013
Currently Being Moderated

Jan 30, 2013 1:29 AM

Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

Hello,

 

we have problems creating a Framepkg.exe for deployment with Agent 4.6 P3 (w/ embedded credetials).

 

It's possible to download Framepkg.exe from EPO (via new systems), but when executing this file the following warning is shown:

 

"Please verify the embedded credentials are correct"

 

We doublechecked the credetials, but they are correct. With Agent 4.6 P2 Framepkg.exe is working fine.

 

I'm open for any suggestions or recommendations.

 

Thank you!

  • Laszlo G Veteran 1,213 posts since
    May 23, 2007
    Currently Being Moderated
    1. Jan 30, 2013 5:19 AM (in response to mk)
    Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

    Are you really selecting the embedded credentials agent when creating the new package? Maybe you have both standard and embedded credentials and you're selecting the wrong one.

     

    I'm telling this because this message usually appeared when using credentials on a non-embedded credential package

  • memurubu Newcomer 4 posts since
    Mar 5, 2013
    Currently Being Moderated
    4. Mar 5, 2013 4:03 AM (in response to mk)
    Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

    Hello,

     

    i have the same problem!

    I checked in the following package:

    "McAfee Agent for Windows (Embedded credentials) 4.6.0.3122"

     

    When i install get the following message-box and the setup stops:

    "Please verify the embedded credentials are correct"

     

    But the embedded credentials are ok.

    Agent-Version: McAfee Agent for Windows (Embedded credentials)

    Domain: SampleDomain

    User: SampleUser
    Password: SamplePassword
    The credentials above are samples only!

    Where is my mistake?

     

    Thank you very much!

     

    memurubu

     

     

     

     

     

     

    

  • memurubu Newcomer 4 posts since
    Mar 5, 2013
    Currently Being Moderated
    6. Mar 5, 2013 9:09 AM (in response to mk)
    Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

    Hi mk,

     

    thank you very much, but this is not the right solution for my problem.
    I copied the framepkg.exe (with embedded credentials) to my local disk and it still didn't work.

     

    But I think the credentials are not necessary because i distribute the agent with Microsoft SMS and i think that in this case the sms-package will be executed with the system-account. So i can use a Framepkg.exe without credentials.
    The first test ist still running....

     

    Thank you very much!

     

    memurubu

  • memurubu Newcomer 4 posts since
    Mar 5, 2013
    Currently Being Moderated
    7. Mar 5, 2013 9:18 AM (in response to memurubu)
    Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

    Yes! It works!

    SMS distributes the Framepkg.exe without embedded credentials, when it installs with system-account.

     

    I'm happy!

    Thank you!

     

    memurubu

  • mthompso McAfee Employee 12 posts since
    Feb 1, 2013
    Currently Being Moderated
    8. Mar 5, 2013 12:24 PM (in response to memurubu)
    Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

    I would advise everyone to avoid embedded credentials whenever possible as a) it is less secure than other methods, b) the package is bulkier, and, c) as you have found, there is usually a better, more secure, more reliable way to install available.

  • Kenwork Newcomer 5 posts since
    Oct 1, 2010
    Currently Being Moderated
    9. Mar 26, 2013 9:48 AM (in response to mthompso)
    Re: Problem Agent 4.6 P3 w/ embedded Credentials

    Hi

     

    I have exactly the same problem.

    I only use package with embedded credentials because sometimes our Desktop Support team need to run the package installer from say a PC / Laptop they are building, also If I build a server it is easier to run the package from a UNC path to install the agent, then waking it up rather than going into EPO and creating the object and pushing the agent out.

     

    I know the credentials I use are correct, but more often than not it complains....

    "Please verify the embedded credentials are correct"

     

    I don't think either you or anyone else have given an adequate answer on why this could be happening other than stating how less secure this method is.

    I know it is less secure but if mcafee is providing this method of installing the agent, it should work, and if it doesn't a solution should be provided to see why it isn't working.

     

    This problem has existed since Mcafee Agent version 4.0.

     

    Any help or suggestions would be appreciated. Failing that I will log a call with Mcafee

    Regards

     

    Ken

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • Correct Answers - 5 points
  • Helpful Answers - 3 points