Skip navigation
McAfee Secure sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams
This discussion is archived
1208 Views 6 Replies Latest reply: Jan 29, 2013 3:21 AM by frankve RSS
frankve Newcomer 4 posts since
Jan 25, 2013
Currently Being Moderated

Jan 25, 2013 8:45 AM

EPO 4.5 can't install agents anymore

Dear all,

 

Since one week i'm not able to push any agents to different pc's.

the only thing i see in the server task log is : failed (without a reason)

 

I tried it on diffrent systems, winxp and win7. Firewall and UAC turned off.

I am able to access the admin$ share , but when i try to push the agent, the framepkg.exe never gets there.

I can write in the admin$ share from my Epo server.

 

if i install the framepkg manually, everything works fine. All the systems that i previously added are working fine, and getting there updates from the Epo server.

 

When i look into the server.log i see the following lines:

 

20130125151803 I #0148 mod_eporepo Received request, uri=/Software/Current/EPOAGENT3000/Install/0409/PkgCatalog.z, remoteIP=127.0.0.1

20130125151803 E #0148 mod_eporepo Error copying C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\DB\Software\Current\EPOAGENT3000\Install\0409\repli ca.log to C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\DB\RepoCache\Current\EPOAGENT3000\Install\0409\repl ica.log, system error 2

20130125151803 E #0148 mod_eporepo Failed to get Uri cache object for /Software/Current/EPOAGENT3000/Install/0409/PkgCatalog.z

20130125151803 E #4756 NAIMSRV  Error downloading file /Software/Current/EPOAGENT3000/Install/0409/PkgCatalog.z from source master repository, HTTP error 500

20130125151803 E #4756 NAIMSRV  Push Agent Installation Program to 192.168.1.212 failed, will not retry

 

Anyone got an idea why i suddenly can't push agents anymore?

Attachments:
  • aspiring26 Newcomer 8 posts since
    Aug 15, 2012
    Currently Being Moderated
    1. Jan 28, 2013 2:50 AM (in response to frankve)
    Re: EPO 4.5 can't install agents anymore

    before you deploy the agent, did you ping that agent first?..

    if ping's succeeded, try install agent manually from frampkg,

    and if thats work, check in your system tree, is that agent manged or not.

     

    I'm waiting for your update, if my suggestion not end well, please let me know..

  • aspiring26 Newcomer 8 posts since
    Aug 15, 2012
    Currently Being Moderated
    3. Jan 28, 2013 3:09 AM (in response to frankve)
    Re: EPO 4.5 can't install agents anymore

    in my opinion,

    perhaps your agent handler is not appropriate, and/or the workstation not join domain,

    is the wake up agent works fine?..

     

    you can try to add your agent manually by add the IP or localhost on your domain and try to push that agent.

  • aspiring26 Newcomer 8 posts since
    Aug 15, 2012
    Currently Being Moderated
    5. Jan 28, 2013 3:22 AM (in response to frankve)
    Re: EPO 4.5 can't install agents anymore

    could you upload the printscreen of how do you push the agent?

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • Correct Answers - 5 points
  • Helpful Answers - 3 points