3 Replies Latest reply: Jan 12, 2013 3:42 AM by micoo RSS

    re installation epo problem

    micoo

      Hello;

      when i re install epo server 4.5 i obtained this error :

      communication port number agent-server is used by another service.

      make one of the following operation to continue installation:

      -modifie the port number

      -reconfigure the other service by assigning a diffrent port number

      -delete the other service

       

      thanks.

      mcafee problem.bmp

       

      Message was edited by: micoo on 1/11/13 4:31:39 AM CST
        • 1. Re: re installation epo problem
          Ex_Brit

          Moved from Home and Home Office to Business > ePO for better attention.

          • 2. Re: re installation epo problem
            Laszlo G

            Hi micoo, this is because another process on your server is already using port 80 (same as default agent-to-server port). This usually is caused by IIS runing on the same machine, if you're not using IIS then first disable its service and then launch again ePO install.

             

            If you don't want/cannot disable the other software using port 80 then just change this port during ePO install (for example using port 81 instead of 80 or 800...)

            • 3. Re: re installation epo problem
              micoo

              Hello;

              I resolved this problem with

              -unnstalling all the programs related with sql server express(MS SQL SERVER 2005/BACKWARD COMPATIBILY/NATIVE CLIENT/SETUP SUPPORT/ VSS WRITER)

              -reboot the srever

              -re-install EPO 4.5

              Note : i tried to changer the port number during the installation process , but it didn't work (I still get the same message).

               

              Thank you Laszlo G ;