Skip navigation
McAfee Secure sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams
This discussion is archived
1587 Views 8 Replies Latest reply: Jan 15, 2013 1:32 PM by CBoe RSS
CBoe Newcomer 27 posts since
Sep 29, 2010
Currently Being Moderated

Dec 21, 2012 1:48 PM

Systems Not Updating From Assigned Client Tasks

Hi,

 

I am running ePO 4.6.3 and have just updated some of our products in the Master Repository such as VSE and SiteAdvisor.  I have updated the Assigned Client Tasks for our test systems group so they should be getting these products updates when their agents check in.  But none of the systems, including my own, ever update to the new versions.  I'm not getting any errors in the McAfee Agent Monitor.  When I do a Collect and Send Props I do get an entry that says "No package received from ePO Server".

 

Any help would be great on this issue.

 

Thanks!

Casey

  • Folcan Newcomer 36 posts since
    May 10, 2010
    Currently Being Moderated
    1. Dec 26, 2012 4:06 AM (in response to CBoe)
    Re: Systems Not Updating From Assigned Client Tasks

    It depend if it's a major update version or just a patch.

    For exemple, if you want to upgrade VSE from 8.7 to 8.8, it is not just a patch, so an upgrade client task dont upgrade this product.

    You must create a deployement task from McAfee Agent to deploy this product like a new product.

     

    Regards,



    Regards,

    --------------------------------------------
    RLE @ Folcan
    McAfee PS - NetStaff
    Paris, FR
    --------------------------------------------
  • Sk1dMARK Apprentice 104 posts since
    Feb 23, 2007
    Currently Being Moderated
    3. Jan 3, 2013 3:27 PM (in response to CBoe)
    Re: Systems Not Updating From Assigned Client Tasks

    Please list the currently installed versions of the point products and the versions you are trying to push out so that we can help a bit more.

     

     

    Regards,

     

    Mark

  • Laszlo G Veteran 1,213 posts since
    May 23, 2007
    Currently Being Moderated
    6. Jan 14, 2013 8:13 AM (in response to CBoe)
    Re: Systems Not Updating From Assigned Client Tasks

    CBoe escribió:

     

    Hi,

     

    Here is what we currently have installed:

     

    AntiSpyware Enterprise Module 8.7.0.129

    SiteAdvisor Enterprise Plus 3.0.0.539

    VirusScan Enterprise 8.8.0.777

     

    I would like to upgrade SiteAdvisor to 3.0.0.638 and VirusScan to 8.8.0.849.  I have these in my master repository and in my Assigned Client Tasks I have them selected in a Product Deployment task.  I have the task set to Enabled and to Run Immediately.

     

    Thanks!

     

    You may need three different tasks here:

     

    - AntiSpyware Enterprise Module 8.7.0.129 (and VSE 8.7 I assume): needs a deployment task to be upgraded to VSE 8.8

    - SiteAdvisor Enterprise Plus 3.0.0.539: Needs an update task to be updated to SAE 3.0.0.638 (having SAE patch in your repository you could also use SAE 3.5 and a deployment task).

    - VirusScan Enterprise 8.8.0.777: needs a patch update task to get to 8.8.0.849 (having patch 1 in your master repository, you could also use patch2)

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • Correct Answers - 5 points
  • Helpful Answers - 3 points