4 Replies Latest reply on Nov 2, 2012 7:28 AM by RayP

    The proxy did not receive a valid response in time. If I don't use the webgateway the website is visible.

    RayP

      Used gateways: Web Gateway 7 version 7.1.6.1.0 (12742)

       

      When users want to access the following website (http://ire.eciq.cn/), they receive:

       

      The proxy did not receive a valid response in time.

      URL: http://ire.eciq.cn/

       

       

      If I don't use the webgateway the website is visible.

       

      Connection tracing within "Troubleshooting" shows me:

       

      13:56:00.007: Receive: Would Block (EPOLLIN, EPOLLONESHOT)

      13:56:31.166: Received 382 bytes

      >>>

      GET http://ire.eciq.cn/ HTTP/1.1

      Accept: */*

      Accept-Language: en-us

      User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.2; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)

      Accept-Encoding: gzip, deflate

      If-Modified-Since: Thu, 11 Oct 2012 21:13:22 GMT

      Host: ire.eciq.cn

      Proxy-Connection: Keep-Alive

      Pragma: no-cache

       

      <<<

      13:58:36.005: Send: errno: 104 - 'Connection reset by peer' (104); offset = 0

      13:58:36.006: Shutdown with error 107

      13:58:36.006: Releasing and closing FD (0)

       

       

      Placing the url in the global whitelist on top of the rules doesn't work.

       

      Who can help me.

       

      Regards,
      Ray