3 Replies Latest reply on Oct 9, 2012 5:20 AM by iain.gardiner

    Anonymous FTP not working with WG 7.2

      Users get an authentication required response when trying to download files from a site which requires no username and password.

      Works perfectly in v6 of WG.

       

      I know of the issues with non-anonymous ftp but this is different.

       

      Log file snippet from v6 :

       

      111.22.333.444 "machinename.ad.bl.uk" - "AD\username" [04/Oct/2012:09:46:00 +0100] "GET ftp://ftp.elsevier.com/pub/covers/issn250h/issn0.tar HTTP/1.1" 200 300869 "" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET4.0C; .NET4.0E; MS-RTC LM 8)" "-" 130 "" "-" "default" 11.548 "-" -

       

      Log file snippet from v7 :

       

      111.22.333.444 "machinename.ad.bl.uk" "username" [04/Oct/2012:09:48:46 +0100]  "GET ftp://ftp.elsevier.com/pub/covers/issn250h/issn7.tar HTTP/1.1" 401 2913 "" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET4.0C; .NET4.0E; MS-RTC LM 8)" "" 0 "" "-" "Default" 3312 "" TCP_MISS "8080" ""

       

      Notice on v6 we get an HTTP 200 response but on v7 we get an HTTP 401 response. The only other difference is the fact that we get 'AD\' as the prefix in the username in the log but that can't be an issue.

       

      Any help gratefully received.