0 Replies Latest reply on Aug 23, 2012 2:09 AM by MarcVogl

    Upgrade Epo 4.5 with agent 4.5 (to 4.6) & Vse8.7i (to 8.8) cause a problem

    MarcVogl

      Hello

       

      First of all i did try it like i thought that it should work. But then the Epo doesn´t longer create any dashboard information.

       

      I did it like this:

       

      1) Checking in the Agent Key updater -> check

      2) Installing the Agent 4.6 to test & try to deploy -> check it runs (updating, wake up call, and client to Server Push & Pull)

      3) Testing the reporting of the Agent with the Test.txt (EICAR test file) -> check pushing & pulling the reports does show the event in the Epo 4.5

      4) Checking in the VSE8.8P1 Zipfile to the extentions - it replaces the ReportingServices to a newer version -> Check the extentions are shown in the List.

      5) Deploying the VSE 8.8 to the Test Client with Agent 4.6 -> Installation (Pushing) runs without any Problem.

      6) Config of the new Rules -> works! The Client gets all information of the rule

       

      7) Checking with Test.txt (EICAR test file)

      Until now It looks real good. But then i start to realise that my dashboards doesn´t work. NO Agent (including 4.5 & 4.6) is creating a viewable log.

      I try everything - all my Dashboard view began running out.. i did some testing to create some events that should be shown. But nothing.

       

      I start to uninstall the Reporting Extention & the VSE Extention. Installing the OLD ReportingService extention and start testing again.

      It does work again *puh*

       

      But what was going wrong? I did some Research & it should work...

       

      - Does my client OS does work with the Agent 4.6?: YES (win xp sp3 & Windows 7 & Windows 2008 R2 Server is supported)

      - Does my client OS does work with the VSE8.8?: YES (win xp sp3 & Windows 7 & Windows 2008 R2 Server is supported)

      - Does the Epo 4.5 does work with both VSE 8.8 & 4.6?: Yes it should work. 

       

      Then i read something that the direkt Integration of the extention does not work very often & users should extrakt:

      VIRUSCANREPORTS120(136).zip

      VIRUSCAN8800(191).zip

      epo45_help_vse_880.zip

      ....and integreate the extentions manualy. (not tryed out) and running the ePOPolicyMigration.exe on the EpoServer.

       

      Could anybody please give me some feedback, if this Dashboard problem is a known issure with the VIRUSCANREPORTS120(136).zip?

       

      Greetings Marc