Skip navigation
McAfee Secure sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams
This discussion is archived
8288 Views 8 Replies Latest reply: Jul 27, 2012 8:05 AM by Tristan RSS
bostjanc Champion 301 posts since
Feb 12, 2009
Currently Being Moderated

Jul 3, 2012 7:36 AM

EPO update with VSE 8.8 problems

A freshly installed WIN7 machine. Manually installed VSE 8.8 and at the end of the installation offcourse client's wants to do an update.

 

In update progress window I see this:

 

Downloading Catalog.z

Verifying catalog.z

File Catalog.z is corrupt. Downloading complete file again.

Downloading Catalog.z

File Catalog.z is corrupt. Downloading complete file again.

Error occurred while verifying catalog.z

Checking updata packes from repository McAfeeHttp

Downloading avvdat-6760.zip (TAKES AGES!). Soo I guess it's downloading from MCAFEE site and not our EPO?

 

EPO 4.6.3 (Build: 197)

VSE 8.8.0.849; installed patches: 1

  • JoeBidgood McAfee SME 2,866 posts since
    Sep 11, 2009
    Currently Being Moderated
    1. Jul 3, 2012 8:40 AM (in response to bostjanc)
    Re: EPO update with VSE 8.8 problems

    Is this machine under the control of an ePO server, or is it just trying to use an ePO repository to update?

     

    Thanks -

     

    Joe




    (Please post questions to the forum, as I am unable to respond to private messages. Thanks!)



  • JoeBidgood McAfee SME 2,866 posts since
    Sep 11, 2009
    Currently Being Moderated
    3. Jul 3, 2012 8:52 AM (in response to bostjanc)
    Re: EPO update with VSE 8.8 problems

    Hm - it's probably not what I'm thinking then. How do you install the agent? Which executable do you run?

     

    Thanks -

     

    Joe




    (Please post questions to the forum, as I am unable to respond to private messages. Thanks!)



  • JoeBidgood McAfee SME 2,866 posts since
    Sep 11, 2009
    Currently Being Moderated
    5. Jul 3, 2012 9:35 AM (in response to bostjanc)
    Re: EPO update with VSE 8.8 problems

    Okay, thanks. I might know what's happening after all

    Do you force an agent-to-server communication after installing the agent but before installing VSE? I haven't tested this but I suspect that the agent needs to communicate at least once in order to get the repository keys - without these, when you run the VSE install, the agent will refuse to accept the update.

     

    Try installing an agent, do a check/send properties using the agent monitor, and when the agent/server communication has completed, install VSE - does the install complete correctly?

     

    HTH -

     

    Joe




    (Please post questions to the forum, as I am unable to respond to private messages. Thanks!)



  • Tristan Veteran 790 posts since
    Dec 8, 2009
    Currently Being Moderated
    8. Jul 27, 2012 8:05 AM (in response to bostjanc)
    Re: EPO update with VSE 8.8 problems

     

    After you've installed the agent and performed and agent-to-server communication does the new computer actually show up in ePO and report as managed.

     

    What group is the computer AD syncing to in ePO and what is the repository policy for this group

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • Correct Answers - 5 points
  • Helpful Answers - 3 points