2 Replies Latest reply on Dec 12, 2011 3:20 PM by Peter M

    McAfee Antivirus Plus issue

      I was wondering if any one was seen this problem and how to fix it . (attachement)

       

      Everything appears to be gone on the manager, the product is McAfee Antivirus Plus 2010 in Widows 7 Pro 64bit

        • 1. Re: McAfee Antivirus Plus issue
          Peter M

          There are several threads on this blank problem.  Usually it is caused by non-standard Internet Explorer settings or a beta version of Internet Explorer being installed and never removed.

           

          Whether or not it's your default browser please update it to the latest IE9 if possible and if you do have a beta version installed, uninstall it first.  The SecurityCenter uses IE for display purposes.

           

          If you already have IE9 final installed, go to Tools/Internet Options/Advanced and click Reset > Apply and OK it.

           

          Close and reopen the browser and then go to Tools/Manage Add-Ons and re-enable any you need.

           

          Message was edited by: Ex_Brit on 12/12/11 1:12:03 EST PM
          • 2. Re: McAfee Antivirus Plus issue
            Peter M

            Copied from a similar thread and posted by one of our technicians:

             

            Yes we are dependant on IE. Toaster alerts, the UI, download manager, etc. are html based and are bound by the IE settings. So if you turn off pictures or disable all scripting for example, it may affect our products.