7 Replies Latest reply on Aug 9, 2011 12:46 PM by marek_g

    VSE client tasks problem

      Hi all,

       

      I've got a strange problem with VSE 8.8 client tasks on only one workstation.

      I've created couple of client tasks for VSE in ePO 4.6 and all of my computers are receiving and running them properly.

      But one computer is receiving those tasks (through McAfee Agent 4.6 ) but those tasks are not displayed in the VSE console and those tasks are not running; this computer can only apply one task called "autoupdate_startup".

      Please check the Agent log below:

       

      Scheduler 7/17/2011 12:10:38 PM Info The task {A14CD6FC-3BA8-4703-87BF-E3247CE382F5} is modified

      Scheduler 7/17/2011 12:10:38 PM Info Next time(local) of task {A14CD6FC-3BA8-4703-87BF-E3247CE382F5}: Sunday, July 17, 2011 5:16:00 PM

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:10:24 PM Info Next policy enforcement in 5 minutes

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:10:24 PM Info Agent finished Enforcing policies

      Management 7/17/2011 12:10:24 PM Info Enforcing Policies for EPOAGENT3000

      Management 7/17/2011 12:10:24 PM Info Enforcing Policies for EPOAGENT3000META

      Management 7/17/2011 12:10:23 PM Info Enforcing Policies for VIRUSCAN8800

      Scheduler 7/17/2011 12:10:23 PM Info Added a new task av_scan_weekly to Scheduler's task list 

      Scheduler 7/17/2011 12:10:23 PM Info Next time(local) of task av_scan_weekly: Tuesday, July 19, 2011 12:38:00 PM

      Scheduler 7/17/2011 12:10:08 PM Info Added a new task software_install to Scheduler's task list 

      Scheduler 7/17/2011 12:10:08 PM Info Next time(local) of task software_install: Monday, July 18, 2011 1:57:00 PM

      Scheduler 7/17/2011 12:09:53 PM Info Added a new task autoupdate_repeat to Scheduler's task list 

      Scheduler 7/17/2011 12:09:53 PM Info Next time(local) of task autoupdate_repeat: Sunday, July 17, 2011 3:31:00 PM

      Scheduler 7/17/2011 12:09:38 PM Info Added a new task autoupdate_startup to Scheduler's task list 

      Scheduler 7/17/2011 12:09:23 PM Info Added a new task agent_wakeup to Scheduler's task list 

      Scheduler 7/17/2011 12:09:23 PM Info Next time(local) of task agent_wakeup: Monday, July 18, 2011 1:45:00 PM

      Management 7/17/2011 12:09:21 PM Info Enforcing Policies for McAfee Agent

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:09:21 PM Info Agent Started Enforcing policies

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:09:21 PM Info Enforcing newly downloaded policies

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:09:21 PM Info New server policy was successfully merged

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:09:21 PM Info New Site List file was received

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:09:21 PM Info Agent received POLICY package from ePO server

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:09:21 PM Info Agent communication session closed

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:09:21 PM Info Package uploaded to ePO Server successfully

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:09:20 PM Info Agent is connecting to ePO server

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:09:20 PM Info Agent communication session started

      Management 7/17/2011 12:09:19 PM Info Collecting Properties

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:09:19 PM Info Checking MAC address...

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:09:19 PM Info Agent started performing ASCI

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:08:54 PM Info Next policy enforcement in 5 minutes

      Agent Subsystem 7/17/2011 12:08:54 PM Info Agent finished Enforcing policies

      Management 7/17/2011 12:08:54 PM Info Enforcing Policies for EPOAGENT3000

      Management 7/17/2011 12:08:54 PM Info Enforcing Policies for EPOAGENT3000META

      Agent Monitor 7/17/2011 12:08:34 PM Info Agent service is running

       

      For example, the log says that task called "av_scan_weekly" was added to scheduler, but it's not visible in the VSE console and this task will not run (this task is visible on all other computers).

      Only the task "autoupdate_startup" is added to the console.

      Of course the option to show client tasks in the VSE console is enabled in ePO.

      I've already tried to un-install VSE and Agent from this PC and also I've removed the system and added it back to ePO - but the problem still persists.

      Could you please help me to resolve this problem?

      Thank you.