5 Replies Latest reply on Jul 5, 2011 8:42 AM by Dinz

    Loss of Network Connectivity post Security Centre Update

      Have a recurring problem since  my Security Centre updated to Version 11 last week.; not sure if this should be a new post or not, as I saw passing references to similar problem under the “Real Time Scanning Keeps Turning Off” post. (although no prob with my Real Time Scanning). Basically, I have to reinstall my network adapter driver every day after start-up to restore connectivity & have the following recurring events:

       

      • Windows Defender Real-Time Protection agent has detected changes. Microsoft recommends you analyze the software that made these changes for potential risks. You can use information about how these programs operate to choose whether to allow them to run or remove them from your computer.  Allow changes only if you trust the program or the software publisher. Windows Defender can't undo changes that you allow.

                       For more information please see the following:

                      http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=74409

                      Scan ID Scan ID: {F9B28CF3-025D-44FE-8BF0-C42CC6672C72}

                      User: BEARS\Lou

                      Name: Unknown

                      ID:

                      Severity: Not Yet Classified

                      Category: Not Yet Classified

                      Path Found: driver:mfeavfk01

                      Alert Type: Unclassified software

                      Detection Type:

       

      • File replacement was attempted on the protected system file b57xp32.sys. This file was restored to the original version to maintain system stability. The file version of the bad file is 8.48.0.0, the version of the system file is 2.16.0.0.

       

      • Broadcom NetXtreme 57xx Gigabit Controller: This driver does not support this device.  Upgrade to the latest driver.

       

      I did do a Restore last week when trying to re-establish connectivity (not well tolerated by McAfee, I know), however, I have also run MVT (nothing), McAfee full scan (nothing), Anti-Spyware (Spybot, Super-Anti Spywaye & MBAM) which also found nothing. The only thing I haven’t done is Uninstall & Reinstall McAfee; should that be my next step? Before I do, any known reasons why Mcafee system filter drivers would be interfering with any other drivers?

       

      My Current Sys Specs are:

      Dell Latitude D620 Laptop

      Windows XP Pro-SP3

      Mcafee Security Centre: 11.0.555

      Mcafee Virus Scan: 15.0.288

      Mcafee Firewall: 12.0.335

       

      Please & Thanks. GB