3 Replies Latest reply on May 14, 2011 6:49 AM by rafshm

    Help to solve a problem please with McAfee Total Protection

      I have a computer Windows 7 (IE9)


      Now the problem with an anti-spam has been solved, but I have one more problem.

      After each computer switching off or reboot I am compelled each time to start an antivirus through an icon on the monitor.

      Earlier I had no this problem - this problem has appeared after installation IE9.

        • 1. Re: Help to solve a problem please with McAfee Total Protection
          Jayadeep NR

          Make sure that you have enabled McAfee to start atWindows start up.

           

          Press on windows button along with R button to open Run box

          Type “msconfig” in RUN box and hit on Enter button.

          It will open System configuration utility.

          Select “Normal Startup” and click on Apply and Ok button.

          Please restart the computer and let me know if it helped.

           

          startup.JPG

          • 2. Re: Help to solve a problem please with McAfee Total Protection

            I have now checked up with the help  System configuration utility - “msconfig” You can see that the necessary element is marked, but the antivirus is not started without pressing an icon on the monitor.

             

             

            I also have made also your variant (Select “Normal Startup” and click on Apply and Ok button), but it has not brought good result.

            • 3. Re: Help to solve a problem please with McAfee Total Protection

              It is very strange, the necessary element is marked to loading, but it does not want to work.

               

               

              Today I have removed IE9 and have established it again, but it has not given results.
              The antivirus did not want to be started without IE9.
              I have found the report about a mistake, it will be possible to help to solve a problem.

               


              You can see the text -- It is impossible to start a server DCOM: {3A185DDE-E020-4985-A8F2-E27CDC4A0F3A}

              The mistake "740" has arisen at start of a command: "c:\PROGRA~1\mcafee.com\agent\mcagent.exe" –Embedding

               


              In detail
              ========


              - System
                - Provider
                 [ Name]  Microsoft-Windows-DistributedCOM
                 [ Guid]  {1B562E86-B7AA-4131-BADC-B6F3A001407E}
                 [ EventSourceName]  DCOM

                - EventID 10001
                 [ Qualifiers]  49152

                 Version 0

                 Level 2

                 Task 0

                 Opcode 0

                 Keywords 0x80000000000000

                - TimeCreated
                 [ SystemTime]  2011-05-14T10:38:26.000000000Z

                 EventRecordID 59524

                 Correlation

                - Execution
                 [ ProcessID]  0
                 [ ThreadID]  0

                 Channel System

                 Computer Николай-ПК

                 Security

              - EventData
                param1 "c:\PROGRA~1\mcafee.com\agent\mcagent.exe" -Embedding
                param2 740
                param3 {3A185DDE-E020-4985-A8F2-E27CDC4A0F3A}
                param4
                param5

               

               

               

              Message was edited by: rafshm on 5/14/11 6:49:59 AM CDT