3 Replies Latest reply on May 25, 2011 4:57 AM by jmcleish

    Faulting application name: MfeEpeHost.exe -no windows logon box EEPC 6.0.2

    jmcleish

      I have a W7 Toshiba R700 with 6.0.2 EEPC  installed.

       

      It was working fine but now something has happened does not show the windows logon screen (sso is enabled). when i add a new user it appears to pickup the policy via the agent log but never applies the user as i can't login- i have to do an admin recovery to get it on the network

       

      error in the event log:

       

      Faulting application name: MfeEpeHost.exe, version: 1.0.2.12006, time stamp: 0x4d271b3d

      Faulting module name: EpePcEncryptionProviderPlugin.dll, version: 6.0.2.6, time stamp: 0x4ca9a13a

      Exception code: 0xc0000005

      Fault offset: 0x00011135

      Faulting process id: 0x610

      Faulting application start time: 0x01cc0f2189aa746a

      Faulting application path: C:\Program Files\McAfee\Endpoint Encryption Agent\MfeEpeHost.exe

      Faulting module path: C:\Program Files\McAfee\Endpoint Encryption for PC v6\EpePcEncryptionProviderPlugin.dll

       

      when i reboot the error appears in the event log and the service fails to start. When i start the encryption agent service maually there are no errors in the encryption agent log file.

      I can start it manually but it still doesn't appear to enforce the new user assigned.

       

      Any ideas what the issue is or do i need to uninstall EEPC and reinstall?

       

      Thanks

      Jane