5 Replies Latest reply on Apr 25, 2012 9:31 PM by prestidigitation

    On Demand Scan shows the detection but no details available

      I have been running On-Demand scan for multiple times in last 1 week and everytime i get that something is detected.  It does show the status everytime i run the scan. Attached the screen.

       

      Not sure if it was doing this earlier too, last week my machine was infected with Windows XP Security tool trojan. Used Malaware bytes to remove it.

       

      Has anyone seen this happening.

       

       

      Iam running XP with SP3 and Mcafee details below

       

      McAfee Agent 

      Version number: 4.5.0.1810

      Managed 

      Last security update check: 4/22/2011 11:05:01 AM

      Last agent-to-server communication: 4/15/2011 10:59:43 AM

      Agent to Server Communication Interval (every): 2 hours

      Policy Enforcement Interval (every): 15 minutes

      ePO Server/Agent Handler 

        

        

      Host Intrusion Prevention 7.0.0 

      Version number: 7.0.0.1021

      Language: English (United States)

        

        

      McAfee AntiSpyware Enterprise Module 

      Version number: 8.7.0.129

      Language: Multiple

        

        

      VirusScan Enterprise + AntiSpyware Enterprise 

      Version number: 8.7i (8.7.0.570)

      Build date: 8/25/2010

        

      Anti-virus License Type: licensed

        

      Scan engine version (32-bit): 5400.1158

        

      DAT version: 6323.0000

      DAT Created on: 2011/04/21

        

      Number of Signatures in extra.dat: 0

      Name of threats that extra.dat can detect: None 

      Buffer Overflow and Access Protection DAT version: 516

        

      Installed Patches: 4

        

      Installed Modules: 

        Anti-spyware 

        License Type: licensed

        

      Thanks

      Arvin

       

      Message was edited by: arvin on 4/22/11 2:28:20 PM CDT