7 Replies Latest reply on Mar 4, 2011 8:07 AM by epoquito

    System State - Inactive (6.0.2, KB recommendations applied)

    epoquito

      Hello everybody,

      I have a problem initiating the encryption in my testing environment and I have few questions regarding this state:

      1) Non-compatible products must be in use (encrypting the HDD) to block encrypting the disk by EEPC, or just their presence (they are just installed) is doing so?

      2) I have activated the debug logging on the client, but haven't found anything described in KB. I'll attach a few lines I've found interesting

       

      Would appreciate any recommendations I can test.

      Thank you

       

      Policy is set and it is being Enforced, but:

      2011-3-1 10:28:20,614 WARNING MfeEpeCredentialProviderServiceV2 ..\..\..\Src\Helper\EpePcCredentialProviderServiceHandler.cpp: EPEPC_credential_provider_service_handler::init: 79: [0xEE120008] no system policy set

       

      Could be unimportant, but I'm pasting it just to make sure I don't miss anything

      2011-3-1 10:30:26,12 WARNING MfeEpeGenEncryptionProviderPlugin ..\..\..\Src\EpeGenActivationHandler.cpp: EPE_gen_activation_handler::send_activate_exception: 570: [0xEE000006] NULL pointer

       

       

      I have one user assigned to the system, but:

      2011-3-1 10:29:36,358 WARNING MfeEpeGenEncryptionProviderPlugin ..\..\..\Src\EpeGenActivationHandler.cpp: EPE_gen_activation_handler::send_activate_exception: 570: User list missing from activate command

      2011-3-1 10:29:36,358 WARNING MfeEpeCoreEncryptionPlugin receive_from_service_first_message_of_type(MfeEpeEncryptionServiceClient, class ns1__ESActivateEncryptionAck) wrong message received:

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><MfeEpeMessageList xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"xmlns:ns1=""xsi:type="ns1:MfeEpeMessageList"><element xsi:type="ns1:ESActivateEncryptionExc"><sendTo xsi:type="ns1:MfeEpeAddress" serviceUUID="5145540F-1BA8-4F52-895D-617839C2869E" serviceName="MfeEpeEncryptionServiceClient"></sendTo><from xsi:type="ns1:MfeEpeAddress" serviceUUID="70e77e64-14e4-467d-8d22-775dc78d7c3b" serviceName="MfeEpeEncryptionService"></from><errorId>-301924336</errorId><mess age>User list missing from activate command</message></element></MfeEpeMessageList>