5 Replies Latest reply on Jan 25, 2011 6:37 AM by cccc

    cannot deploy McAfee Agent  4.5 to WIN7

      hi

       

      We have ePO 4.0 SP7 (Build: 1363) and VSE8.7 Patch 4.

      We cannot deploy McAfee Agent 4.5 SP2 to WIN7 Ultimate using ePO 4.0.

      WIN7 is Workgroup member.

      Howto solve this problem?

       

       

      on 25.01.11 12:13:04 CST
        • 1. Re: cannot deploy McAfee Agent  4.5 to WIN7
          Namster

          I saw in some previous post that someone had a similar issue. The W7 firewall was on for them. When you can't deploy MA from the ePO console, you can check \db\logs\ i think it's epoapsvr.log , or one of those logs in there that will show a deployment failure and a code. The code and be cross referenced with windows error codes.

          1 of 1 people found this helpful
          • 2. Re: cannot deploy McAfee Agent  4.5 to WIN7

            In the C:\Program Files\McAfee\ePolicy Orchestrator\DB\Logs\EpoApSvr.log I have the following

             

            20110125121245    X    #912    DAL    CConxIndex: Current used conx=1

             

            20110125121245    X    #912    DAL    ~CConxIndex: Current used conx=0
            20110125121245    X    #5676    CmnLib    Queue 0x32d6dd14 Get work queue item 2d492de8, cookie=2c6a4028, Param1=0, Param2=0, QueueLength=0
            20110125121245    X    #5676    CmnLib    Queue 0x32d6dd14 Calling WQItem callback function...
            20110125121245    X    #5676    DAL    CConxIndex: Current used conx=1
            20110125121245    X    #5676    DAL    ~CConxIndex: Current used conx=0
            20110125121245    E    #5676    EPOJNI    Failed to authenticate to \\HP-WIN7, err=5
            20110125121245    X    #5676    DAL    CConxIndex: Current used conx=1
            20110125121245    X    #5676    DAL    ~CConxIndex: Current used conx=0
            20110125121245    E    #5676    EPOJNI    Push Agent Installation Program to HP-WIN7 Fail!
            20110125121245    I    #912    EPOJNI    Deleting console request file C:/PROGRA~1/McAfee/EPOLIC~1/DB/Request/0FC3193DC46592711AF75A85EFF3A990/console .req

             


            BTW WIN7 firewall is switched off.

             

             

            on 25.01.11 05:27:40 CST

             

             

            on 25.01.11 05:28:09 CST

             

             

            on 25.01.11 05:29:45 CST
            • 3. Re: cannot deploy McAfee Agent  4.5 to WIN7
              Namster

              According to micrsoft, 5 is access denied.

               

              http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms681382(v=vs.85).aspx

               

              when you deploy to it, double check your credentials.

               

              It's trying to drop a file to the $admin share if this helps.

              • 4. Re: cannot deploy McAfee Agent  4.5 to WIN7
                rackroyd

                For Windows 7 check the User Account Control setting for the account being used by the agent installer.

                i think the default setting for Windows 7 UAC is 'notify'. The agent push from ePO will be running as a background process so you cannot see any validation requests that the OS may ask for.

                 

                Just a thought.

                 

                Otherwise you'll need to look at the agent install logs.

                • 5. Re: cannot deploy McAfee Agent  4.5 to WIN7

                  Still cannot find any solution for this problem.

                   

                  BTW Where can I find agent install logs?