4 Replies Latest reply on Nov 22, 2010 8:57 AM by jboothnet

    Upgrading from EPO 4.0 Patch 4 to EPO 4.5 Patch 3 fails

      I am in the processes of upgrading our ePO 4.0 server to the latest version.  This is running on a Windows 2003 Server, and has a SQL 2005 back end.

      From EPO450-Install-MSI.LOG

      I receive the following error then it rolls back to 4.0

      1: 2010/11/09 12:58:45 CALog: FAILURE: In LaunchAppAndWait while trying to run the following program:
      "C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\Installer\Core\install.bat"

      Return code: 1
      Error Message: Incorrect function.

      CustomAction: MerMod_RunOrionANTInstaller

       

      I also see this error in this file EPO450-Install-CustomAction.LOG file

      2010/11/09 12:58:45 CALog: FAILURE: In LaunchAppAndWait while trying to run the following program:
      "C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\Installer\Core\install.bat"

      Return code: 1
      Error Message: Incorrect function.

      CustomAction: MerMod_RunOrionANTInstaller

       

       

      I also recieve the following error in the core-upgrade.log

      BUILD FAILED
      C:\Program Files\McAfee\ePolicy Orchestrator\Installer\core\build.xml:582: java.io.FileNotFoundException: C:\PROGRA~1\McAfee\EPOLIC~1\server\extensions\installed\scheduler\2.0.3\extensi on.properties (The system cannot find the path specified)

       

      This last peice is interesting because indeed it is right.  This path doesn't exist it only has folders for 1.0, and 1.5.2.  Im not sure why its looking for a versions 2.0.3?

       

      Any ideas?  I have tried updating to 4.0 Patch 7 as well and that also fails.

       

       

      Message was edited by: jboothnet on 11/9/10 4:20:00 PM CST

       

       

      Message was edited by: jboothnet on 11/9/10 4:27:09 PM CST