2 Replies Latest reply on Nov 4, 2010 7:51 AM by itagsupport

    Malware update on new installation

    itagsupport

      Hi

       

      On a new MWG7 installation, the antimalware stuff isn't upgraded, TS is OK.

      Anyone's seen this before?

       

      [2010-11-04 12:16:37.379 +01:00] ===========Update Process finished===========
      [2010-11-04 12:27:29.733 +01:00] Update triggered by GUI
      [2010-11-04 12:27:32.414 +01:00] Performing update, priority: 5
      [2010-11-04 12:27:32.460 +01:00] ========== Started update process ==========
      [2010-11-04 12:27:32.503 +01:00] Node: xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxxx has update information:
      [2010-11-04 12:27:32.503 +01:00] Product-Name:antimalware
      [2010-11-04 12:27:32.503 +01:00] Version:0
      [2010-11-04 12:27:32.503 +01:00] Product-Name:urlfilter
      [2010-11-04 12:27:32.503 +01:00] Version:TS-Engine=2.0.5.01|TS-Database=25578
      [2010-11-04 12:27:32.504 +01:00] Node: xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxxx has direct update information:
      [2010-11-04 12:27:32.506 +01:00] Product-Name:Certificate chain filter
      [2010-11-04 12:27:32.634 +01:00] SSL handshake with host: https://wpm.webwasher.com successful!
      [2010-11-04 12:27:33.017 +01:00] Update server sent update-id: 2A9A588C1C
      [2010-11-04 12:27:33.017 +01:00] Status: No update available. Code: 11 for product:
      [2010-11-04 12:27:33.017 +01:00] antimalware
      [2010-11-04 12:27:33.017 +01:00] Status: No update available. Code: 11 for product:
      [2010-11-04 12:27:33.017 +01:00] urlfilter

       

      It just does not upgrade the antimalware engine and pattern, although the current version is "0" (i.e. no version yet)

      License is valid.

       

      Thanks

      Regards

      Roman