2 Replies Latest reply on Sep 24, 2010 8:03 AM by tonyb99

    Problem installing 4.5 agent handler

    tonyb99

      Having an issue installing an agent handler for one of my epo 4.5 instances

      I've read and followed the 4.5 manual but its not accepting the parameter for the connection port of 8443

      ports.JPG

      I'm getting the following error in the install of the handler:

      AHerror1.JPG

      but nothing reasonable in the log when  I have to quit:

      20100924102628    I    #2424    AHSETUP     Determine if 'admin' is an ePO Admin
      20100924102628    I    #2424    MCUPLOAD    Successfully disabled CA trust options.
      20100924102630    I    #2424    AHSETUP     'admin' is an ePO admin.
      20100924102630    I    #2424    AHSETUP     Get ePO version called
      20100924102630    I    #2424    MCUPLOAD    Successfully disabled CA trust options.
      20100924102656    I    #1604    AHSETUP     Determine if 'admin' is an ePO Admin
      20100924102656    I    #1604    MCUPLOAD    Successfully disabled CA trust options.
      20100924102658    I    #1604    AHSETUP     'admin' is an ePO admin.
      20100924102658    I    #1604    AHSETUP     Get ePO version called
      20100924102658    I    #1604    MCUPLOAD    Successfully disabled CA trust options.

       

      if I use a different port that I know is wrong it does change the log as follows:

      20100924102748    E    #0256    MCUPLOAD    Failed to process the secure communication request.  Error=12029
      20100924102748    E    #0256    AHSETUP     Received an error from the ePO server.  Error=12029
      20100924102801    I    #2128    AHSETUP     Determine if 'admin' is an ePO Admin
      20100924102801    I    #2128    MCUPLOAD    Successfully disabled CA trust options.
      20100924102801    E    #2128    MCUPLOAD    Failed to process the secure communication request.  Error=403
      20100924102801    E    #2128    AHSETUP     Received an error from the ePO server.  Error=403
      20100924102811    I    #1888    AHSETUP     Determine if 'admin' is an ePO Admin
      20100924102811    I    #1888    MCUPLOAD    Successfully disabled CA trust options.
      20100924102812    E    #1888    MCUPLOAD    Failed to send http request
      20100924102812    E    #1888    MCUPLOAD    Failed to process the secure communication request.  Error=12029
      20100924102812    E    #1888    AHSETUP     Received an error from the ePO server.  Error=12029

       

       

      Anyone got any ideas what I have misconfigured or what I'm missing.

       

      Thanks

        • 1. Re: Problem installing 4.5 agent handler

          I've had no issues installing with modified port numbers.

           

          I suppose the first thing I would check is that you are using the install from the patch version of your main EPO server. Agent Handlers must be the same version as the EPO server.

           

          Otherwise, firewall rules etc would be what I check next.

           

          Probably no use to you, but you never know...

          • 2. Re: Problem installing 4.5 agent handler
            tonyb99

            Well done mjmurra it was exactly that. I'd copied the agent handler folder from a 4.5 patch 2 download and it was 4.5 patch 3 install I was trying to connect to.

            When I ran it from the patch 3 install it went through fine first time.

             

            I'll see if I can get this issue/fix added into the Manual or as a KB as I didn't find it anywhere when looking.

             

            cheers