1 Reply Latest reply on Sep 3, 2010 8:10 AM by palbr

    endpoint encryption does not report to ePO properly

      McAfee agent is able report Endpoint encryption status to ePO.

      On few boxes it does not report anything - but safeboot is installed.

      Documentation does not state how it report - what I was able to discover - agent put entires to registry - that they appears in console.

      But how enforce agent to put those entries to registry???

       

      ePO 4.5 SP3

      Agenst 4.5 SP1

      safeboot 5.1.6 - ePO extensions - same.

        • 1. Re: endpoint encryption does not report to ePO properly

          Ive found that on affected machine in log does not contained SBDE entry

          2010-09-03 12:07:32 I #4412 ProdMgr CPluginManager::InitializePluginMap - Adding plugin: SYSPROPS1000
          2010-09-03 12:07:32 I #4412 ProdMgr CPluginManager::InitializePluginMap - Adding plugin: PCR_____1000
          2010-09-03 12:07:32 I #4412 ProdMgr CPluginManager::InitializePluginMap - Adding plugin: EPOAGENT3000META
          2010-09-03 12:07:32 I #4412 ProdMgr CPluginManager::InitializePluginMap - Adding plugin: EPOAGENT3000

          on properly working one it does:
          20102010-09-03 09:03:10 I #1400 ProdMgr CPluginManager::InitializePluginMap - Adding plugin: SYSPROPS1000
          2010-09-03 09:03:10 I #1400 ProdMgr CPluginManager::InitializePluginMap - Adding plugin: SBDE____5130
          2010-09-03 09:03:10 I #1400 ProdMgr CPluginManager::InitializePluginMap - Adding plugin: PCR_____1000
          2010-09-03 09:03:10 I #1400 ProdMgr CPluginManager::InitializePluginMap - Adding plugin: PATCH___1100
          2010-09-03 09:03:10 I #1400 ProdMgr CPluginManager::InitializePluginMap - Adding plugin: EPOAGENT3000META
          2010-09-03 09:03:10 I #1400 ProdMgr CPluginManager::InitializePluginMap - Adding plugin: EPOAGENT3000


          How get it runnning?