0 Replies Latest reply on May 25, 2010 2:39 AM by Frankwijers

    Dependency missing: Datachannel

    Frankwijers

      Last friday I attempted a move of our epolicy database to a new server. I used the manual at https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=KB66616 to move it.

      After the install, I ran into several problems. Some services wouldn't start. After a while, I decided to go back to the old server. Although nothing on this server has changed, epolicy still doesn't start.

      I rolled back all directories and the database to a point before the move, but still no luck.

      When starting the epolicy site, I get these errors:

       

      EPOAGENTMETA - Dependency ComputerMgmt  had initialization error
      VIRUSCANREPORTS - Dependency  CommonEvents had initialization error
      VSCANMAC8610 - Dependency  ComputerMgmt had initialization error
      SITEADV_1500 - Dependency  PolicyMgmt had initialization error
      Countermeasures - Dependency  ComputerMgmt had initialization error
      epoMigration - Dependency  AgentMgmt had initialization error
      ComputerMgmt - Plugin  ComputerMgmt is missing dependency:DataChannel
      LYNXSHLD1500 - Dependency  PolicyMgmt had initialization error
      SITEADVMETA - Dependency  ComputerMgmt had initialization error
      PolicyMgmt - Dependency  ComputerMgmt had initialization error
      VIRUSCAN8700 - Dependency  PolicyMgmt had initialization error
      VSEMAS870000 - Dependency  VIRUSCAN8700 had initialization error
      SMDWIN__7000 - Dependency  ComputerMgmt had initialization error
      AgentMgmt - Dependency  RepositoryMgmt had initialization error
      GROUPSHD7000 - Dependency  ComputerMgmt had initialization error
      VIRUSCAN8600 - Dependency  PolicyMgmt had initialization error
      VIRUSCAN8000 - Dependency  PolicyMgmt had initialization error
      VIREXUB_8500 - Dependency  ComputerMgmt had initialization error
      RepositoryMgmt - Dependency  ComputerMgmt had initialization error
      CommonEvents - Dependency  ComputerMgmt had initialization error

       

      For some reason, the Computermgmt is missing the dependency DataChannel.

      I cannot seem to find what causes this error or how to fix it.

      Does anybody have a clue about what's going wrong here?

       

      ps, clients seem to be able to connect to the server, but since the repository isn't updating, clients aren't updating.