4 Replies Latest reply on Jul 15, 2011 9:59 AM by gldnju

    E002000A - SafeBoot disk information not present

    gldnju

      I'm trying to Safetech a machine and I receive this message:

       

      E002000A - Safeboot disk information not present.

       

      After I click on OK, I receive another error:

       

      Authenticating the user failed with error - E002000A

       

      Any ideas?

        • 1. Re: E002000A - SafeBoot disk information not present

          The disk info has been rubbished - you'll need to use a machine export. The pre-boot is unviable.

          • 2. Re: E002000A - SafeBoot disk information not present

            Hello Admin,

             

               Would you please show that how can i solve this problem ?

             

            Liang FANG

            • 3. Re: E002000A - SafeBoot disk information not present

              Funny thing, I got this error too. Will see how recovery goes.

               

              Since SbWintech did not show any useful information in Disk Information, I had to apply forced disk sector range decryption (prior to that I have checked if I can see first and last sector in encrypted partition in clear after decrypting workspace). After that finished, I have restored original MBR and removed network cable. Rebooted computer started Windows normally and I was able to check SbClientLog.txt file.

              It was synchronizing well, until, suddenly showed:

              Error during cryption [e002000e]: Sector chain is invalid

              I still don't know what caused sudden change. But PC is recovered and running OK now.

               

              There was also suggestion to perform Emergency Boot, but I did not try that.

               

               

               

              Message was edited by: peter_eepc on 8/1/10 12:15:37 AM EDT
              • 4. Re: E002000A - SafeBoot disk information not present
                gldnju

                I'm getting this error again.  I encrypted the machine with EEPC 5.2.4.  This is an OFFLINE installation set.  The machine encrypted successfully.  I restarted and logged on successfully to PBA.  There are no errors in the Status/SBCLIENTLOG.  Now I'm trying to use Safetech to decrypt the drive.  I typed in the code of the day with no errors.  When I try to Authenticate from SBFS, I am asked to enter a user name and password.  Once I type in my credentials I get this error: 

                 

                "Setting the disk key failed with error: E002000A" , Then I click OK and get another error: "Authenticating the user failed with error: E002000A".

                 

                Any ideas as to why I can't decrypt?  Is there another way to decrypt?  Thanks

                 

                Message was edited by: gldnju on 7/15/11 9:59:32 AM GMT-05:00