1 Reply Latest reply on May 4, 2010 11:28 AM by Dinz

    Security Center problems post-install

      Kia ora

       

      Hope someone can help - I'm running into some problems post-install with Windows 7 64 bit (all the latest patches applied).

       

      First, I ran the updates check, only to be told that there was no internet connection.  That is manifestly not so, as I can access the internet and can post here.  But, for some reason, Security Center is not connecting.  I can't see any immediate cause for that.

       

      Secondly, I treid to access the Quick Clean utility (which I know is a separate post-install download as I had to do that on my other 32-bit system).  But there is no hint that it is available under the navigation pane as a download.  This is no doubt related to Securty Center's inability to see the Internet.

       

      Third, I downloaded the Virtual Technician, which install fines only to crash during the post-install update.  I've sent the crash report to Microsoft but the Action Centre does not find any solution.

       

      Any suggestions?  I suspect I may have to do a full uninstall and re-install.  Before I do that, does anyone have a better solution?  And will my subscription data be retained (I've been caught out like that before!)?

       

      Let me know if you need any other system information to help.

       

      Thanks in advance

        • 1. Re: Security Center problems post-install
          Dinz

          Hi Nick,

          Sorry for the late reply , Could you please let me know the following information ;

          Did we install the programs from cd or from my account section in the website ?
          Do we have any other security software installed in the machine ?

           

          Regards,
          Dinesh K
          McAfee Online Community Moderator