1 Vastaus uusin vastaus kohteessa Sep 18, 2017 1:43 AM: vastaaja virdzhinia.p

  Virhe asennuksen yhteydessä

  janne.peurala@icloud.com

   Mitähän pitäisi tehdä, kun kuluttajatuote ei asennu uudelle koneelle vaan herjaa virhekoodi 0 ?

    • 1. Re: Virhe asennuksen yhteydessä
     virdzhinia.p

     Hei Janne,

      

     Useimmiten virheviesti 0 ilmenee silloin kun tietokoneessa on jo ohjelmisto asennettuna ja asennusohjelmisto ei tunnista aikaisempaa McAfee asennusta.

      

     Voit ensin tarkistaa tämänhetkisen tilanteen. Jos ohjelmisto on asennettu voit aktivoida sen McAfeen tilauksienkorjaustyökalun avulla. Jos ohjelmisto ei ole asennettuna, voit käyttää McAfeen poisto-ohjelmaa ja yrittää asennusta sen jälkeen uudelleen.

      

     1. McAfeen tilauksienkorjaustyökalu

      

     Jos ohjelmisto on asennettu tietokoneellesi löydät McAfeen kuvakkeen työkalupalkista oikeasta alakulmasta kellon vierestä. Kuvake saattaa olla piilossa nuolen takaa. Paina kuvaketta oikeanpuolimmaisella hiirennapilla ja valitse ylimmän vaihtoehdon (Avaa McAfee LiveSafe). Valitse oikealta "Navigointi" ja sen jälkeen "tilaus". Jos tilausosion alla on oikea sähköpostiosoite ja voimassaoloaika kaikki on kunnossa. Jos osoite tai voimassaoloaika on väärä, tai et voi avata McAfee ohjelmistoa voit seurata alempana olevia ohjeita:

      

     - Sulje avoinna olevat McAfee ikkunat.
     - Klikkaa linkkiä http://us.mcafee.com/apps/mdm/en-us/8.7_asp/getmcsubdbtool.asp
     - paina download-nappia
     - Suorita tiedoston ja anna ohjelmalle luvan tehdä muutoksia tietokoneeseen. Sinulta kysellään hetken kuluttua sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Kirjoita McAfee tilisi osoitteen ja salasanan.
     - Valitse oikean tilausajan ja käynnistä tietokoneen uudelleen, kun sinua pyydetään tekemään niin (Restart your computer now)
     - Tarkista McAfee-ohjelmiston tilausajan uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

      

     2. McAfeen uudelleenasennus:

      

     Jos aikaisempi toimenpide ei korjannut voimassaoloaikaa, tai ohjelmisto ei ole asennettuna voit asentaa ohjelmiston uudelleen seuraamalla näitä ohjeita.

     Poista ensin McAfee ohjelmiston jäänteet McAfeen poisto-työkalun avulla.

     Lataa MCPR-työkalu osoitteesta http://us.mcafee.com/apps/supporttools/mcpr/mcpr.asp ja tallenna se tietokoneesi kansioon.
      
     - Siirry kansioon, johon tallensit tiedoston, ja kaksoisnapsauta tiedostoa MCPR.exe. 
     - Kun näet Käyttäjätilien valvonta -ikkunan, valitse Kyllä.
     - Valitse McAfee-ohjelmiston poistoruudusta Seuraava.
     - Hyväksy sopimus Käyttöoikeussopimus-valintaikkunassa (Agree) ja valitse Seuraava (next).

     Kirjoita pyydettäessä Captcha-tiedot (kirjainkoko on merkitsevä) sovelluksen vahvistamiseksi ja valitse sitten Seuraava (next).

      

     Kun saat puhdistamisen onnistumisesta kertovan ilmoituksen, käynnistä tietokone uudelleen. McAfee-tuote poistetaan kokonaan vasta järjestelmän uudelleenkäynnistyksen yhteydessä.

      

     McAfee ohjelmiston asennus:

      

     Huom: Ohjelmiston asennus onnistuu yleensä parhaiten Internet Explorer selaimella.

      

     - Mene osoitteeseen http://fi.mcafee.com
     - Valitse sivun yläosasta Oma tili - kirjaudu sisään
     - Sinun pitäisi tulla oman tilin yhteenvetoon jossa näet laitteesi ja ohjelmistosi. Paina tietokoneen suojauksen kohdalla Lataa nappia. Hyväksy käyttöehtosopimuksen.
     - Tulet sivulle "1-2-3 aloitetaanpa" Löydät latausta varten sarjanumeron tältä sivulta. Jos käytät Internet Exploreria saat kyselyn haluatko suorittaa ohjelman, jos käytät jotain muuta selainta löydät McAfeen asennustiedoston lataukset kansiosta. (Voit painaa näppäimistöstä ctrl + J avataaksesi kansion)

      

     McAfee kiittää yhteydenotostasi. Otathan minuun uudelleen yhteyttä jos sinulle tulee hankaluuksia tai jos voin auttaa jonkin muun asian kanssa. Voit vastata tähän viestiin tai soitella meille 09 2290 6000 arkipäivisin kello 9.00-18.00.

      

     Voit myös tutustua tukisivuihimme osoitteessa: http://service.mcafee.com/default.aspx?lc=fi-fi

      

     Parhain terveisin,

      

     Virginia Petrova
     McAfeen Tekninen Tuki