5 Replies Latest reply on Jan 26, 2009 9:18 AM by SafeBoot

    Unable to Unlock or Synch

      Hi -

      On my laptop (at least not a customers!) I'm getting the following errors when I try and sync:

      1/16/2009 1:50:25 PM Starting synchronization
      1/16/2009 1:50:25 PM SbFs total space = 20879360 bytes (19.91 MB)
      1/16/2009 1:50:25 PM SbFs free space = 18651136 bytes (17.79 MB)
      1/16/2009 1:50:25 PM Connecting to database: "MYSERVER"
      1/16/2009 1:50:25 PM Address=1.1.1.1
      1/16/2009 1:50:25 PM Port=1111
      1/16/2009 1:50:25 PM Authenticate=Yes
      1/16/2009 1:50:25 PM Error [e0050045]: Unable to read client data store attribute
      1/16/2009 1:50:25 PM Checking for user updates
      1/16/2009 1:50:25 PM Error [e0050045]: Unable to read client data store attribute
      1/16/2009 1:50:25 PM Checking for hashes updates
      1/16/2009 1:50:25 PM Transferring local audit information to database
      1/16/2009 1:50:25 PM Error [e0050045]: Unable to read client data store attribute
      1/16/2009 1:50:25 PM Checking for file updates
      1/16/2009 1:50:26 PM Error [e0050045]: Unable to read client data store attribute
      1/16/2009 1:50:26 PM Applying configuration
      1/16/2009 1:50:26 PM Error [e0050045]: Unable to read client data store attribute
      1/16/2009 1:50:26 PM Synchronization complete
      1/16/2009 1:50:26 PM Automatically synchronizing again in 90 minute(s)
      1/16/2009 1:50:26 PM Applying cryption changes
      1/16/2009 1:50:26 PM Error during cryption [e0050045]: Unable to read client data store attribute

      When I look at the audit log for my client on the server, I see an 'interesting' few lines at the bottom...

      01/09/2009 06:49:18 AM,0x01000014,N/A,Check for configuration updates
      01/09/2009 08:23:25 AM,0x01000014,N/A,Check for configuration updates
      01/09/2009 11:29:37 AM,0x01000014,N/A,Check for configuration updates
      02/02/2003 09:51:47 PM,0x48120000,ID=f2a1abda\Type=27c07a7f,Unknown
      ,0x2481b9e5,ID=ea71d3e4\Type=8d883afa,Unknown

      ... suddenly the date changse and there's some oddity going on. I modified the Server, IP, and Port in the logs above for privacy. I get the same error when trying to unlock the machine, however login works perfectly.

      Has anyone seen this before?