0 Reacties Laatste reactie op Jul 24, 2017 3:51 AM door yacir.m

  Restitutie

  yacir.m

   Wat is het restitutiebeleid voor McAfee-producten?

    

   McAfee-restitutiebeleid

    

   McAfee biedt een geld-terug-garantie voor de meeste McAfee-consumentenproducten als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw product. Of u in aanmerking komt voor een restitutie, is echter afhankelijk van een aantal factoren, zoals (maar niet beperkt tot):

   • Type product
   • Abonnementstermijn
   • Duur sinds aanschaf
   • Waar u het product hebt aangeschaft, enzovoort
   Verzendkosten, verwerkingskosten en toepasselijke belastingen worden niet gerestitueerd, met uitzondering van bepaalde staten en landen waar deze kosten wel worden gerestitueerd. Als u een restitutie voor uw aankoop ontvangt, bent u verplicht de software te verwijderen. Bovendien mag McAfee de licentie naar eigen inzicht uitschakelen om verder gebruik te voorkomen.
   Wie komt er in aanmerkingGebruikers van een jaarabonnement op een McAfee-consumentenproduct of Small Business Security-product die binnen 30 dagen na aankoop van een product een restitutieaanvraag indienen. McAfee biedt geen gedeeltelijke restituties. De 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie is niet beschikbaar voor maandabonnementen.

    

   Als u een individuele gebruiker bent en de producten of services onder dit programma hebt aangeschaft voor persoonlijk gebruik of gebruik in een klein bedrijf, kunt u uw aankoop bij McAfee annuleren en binnen de vastgestelde periode van de oorspronkelijke aankoop een restitutie aanvragen. Als de aankoop buiten de volgende tijdsperioden valt, wordt de restitutie geweigerd:
   • 30 dagen voor jaarabonnementservices
   • 30 dagen voor detailhandelproducten

   Als uw jaarabonnement automatisch wordt verlengd, voldoet McAfee graag aan uw verzoek voor volledige restitutie als u uw aanvraag indient binnen 60 dagen nadat de kosten in rekening zijn gebracht.

    

    

   Mocht u nog vragen hebben over McAfee - verzoeken wij u vriendelijk het
   Service Portaal van McAfee te bezoeken voor meer informatie:

    

   https://service.mcafee.com/