0 Svar Senast besvarad Jun 23, 2017 5:05 PM av borislav.a

  Aktivera/Registrera Produktnyckel

  borislav.a

   Såvitt jag förstår har du problem att aktivera/registrera din produktnyckel.

    

   De flesta problemen med att aktivera/registrera produktnyckeln har att göra med misstavning av själva nyckeln eller felaktig webbadress.

    

   Du ska noggrant läsa alla uppgifter på kortet, där du fått nyckeln.

    

   För att aktivera/registrera din produktnyckel du kan gå in på http://www.mcafee.com/activate/ och sedan följ alla instruktioner som står där.

   Steg 1 - Ange din 25 siffriga aktiveringskod

   Steg 2 - Logga in på ditt McAfee konto

   Efter inloggningen - Produktnyckeln är redan registrerad på ditt konto.

   Steg 3 - Kontinuerligt Skydd

   Steg 4 - Hämta och Installera McAfee programmet OBS! Kolla dubbelt om du redan har samma program installerat på din dator, då behöver du inte installera på nytt

   Steg 5 - Har du redan McAfee programmet installerat på din dator? Då ska du följa Steg 6 nedan.

   Steg 6 - De som redan har McAfee LiveSafe/Total Protection/Internet Security installerat på enheten. Viktigt om ni har McAfee LiveSafe på datorn men ni har köpt en annan prenumeration/produktnyckel som typ Total Protection eller Internet Security då ska ni följa Steg 8 - För dem som redan har samma McAfee program på sin enhet och bara köpt/förnyat med produktnyckeln följ Steg 7 nedan.

   Steg 7 - Högerklicka på McAfee-ikonen i systemfältet (nere till höger på skärmen, vid sidan av klockan, möjligtvis dold bakom en pil) ---> Vänsterklicka på Verifiera prenumeration. ---> Följ stegen tills processen är färdig.

   Steg 8 - http://us.mcafee.com/apps/mdm/en-us/8.7_asp/getmcsubdbtool.asp

    

   Själva produktnyckeln består av 25 tecken, fördelade i 5 gruppor av 5 tecken – en slumpmässig blandning av bokstäver och siffror.

    

   OBS! Det är lätt att blanda ihop t.ex. siffran 5 med bokstaven S, osv.

    

   aktivate.jpg

    

   Om du har andra förfrågningar eller om samma problem kvarstår, kan du kontakta oss också via telefon (på 08 57929004) eller chatt på: http://service.mcafee.com