0 Replies Latest reply on Aug 17, 2009 10:07 AM by knip21

    Missing Dependency's

      Installing patch 5 for ePO 4.0 failed and afterwards am getting dependency errors at the login screen.

      GROUPSHD6000 - Plugin GROUPSHD6000 is missing dependency:EPOCore
      scp - Plugin scp is missing dependency:CommonEvents
      LYNXSHLDP****R - Plugin LYNXSHLDP****R is missing dependency:EPOCore
      GSD7REPORTS - Plugin GSD7REPORTS is missing dependency:EPOCore
      SPAMKILR2100 - Plugin SPAMKILR2100 is missing dependency:EPOCore
      VIRUSCANREPORTS - Plugin VIRUSCANREPORTS is missing dependency:CommonEvents
      VIREXREPORTS - Plugin VIREXREPORTS is missing dependency:EPOCore
      SITEADV_1500 - Plugin SITEADV_1500 is missing dependency:EPOCore
      SMDWIN__7000 - Plugin SMDWIN__7000 is missing dependency:ComputerMgmt
      aramid - Plugin aramid is missing dependency:CommonEvents
      VIREXUB_8500 - Plugin VIREXUB_8500 is missing dependency:ComputerMgmt
      LYNXSHLD1300 - Plugin LYNXSHLD1300 is missing dependency:EPOCore
      NSHLDNW_4600 - Plugin NSHLDNW_4600 is missing dependency:EPOCore
      EPOAGENT3000MACX - Plugin EPOAGENT3000MACX is missing dependency:EPOCore
      EPOAGENTMETA - Plugin EPOAGENTMETA is missing dependency:ComputerMgmt
      LYNXSHLD1400 - Plugin LYNXSHLD1400 is missing dependency:EPOCore
      EPOAGENT3000LYNX - Plugin EPOAGENT3000LYNX is missing dependency:EPOCore
      EPOAGENT2000NVNW - Plugin EPOAGENT2000NVNW is missing dependency:EPOCore
      VIREX___7700 - Plugin VIREX___7700 is missing dependency:ComputerMgmt
      LYNXSHLD1500 - Plugin LYNXSHLD1500 is missing dependency:EPOCore
      VIRUSCAN8700 - Plugin VIRUSCAN8700 is missing dependency:EPOCore
      VIRUSCAN8600 - Plugin VIRUSCAN8600 is missing dependency:EPOCore
      VIRUSCAN8000 - Plugin VIRUSCAN8000 is missing dependency:EPOCore
      SKE2REPORTS - Plugin SKE2REPORTS is missing dependency:EPOCore
      GSE6REPORTS - Plugin GSE6REPORTS is missing dependency:EPOCore

      I am able to login but am only showing the Configuration screen and the only option is to add a new contact. If anyone has run into this issue I would appreciate some help.