0 Replies Latest reply on Jul 14, 2009 6:08 AM by mcdave

    install FrameworkService error 1603

    mcdave
      I'm getting error code 1603 on several computers when installing the Frameworkservice.
      Following the logs it looks like it's got something to do with the file "FrameworkManifest.xml" which can't be red (No such file or directory)

      What's the reason? I'm just using the setup file ["FramePkg.exe" /silent /forceinstall /install=agent]
      And how can I fix this?

      Log:
      20090714124310 I #3680 Stub Pkg START ["FramePkg.exe" /silent /forceinstall /install=agent]
      20090714124310 I #3680 Common Pkg CreateDirectory (C:\WINDOWS\TEMP\unz13F.tmp)
      20090714124311 I #3680 Stub Pkg System=1
      20090714124326 I #3680 Common Pkg CreateProcess (C:\WINDOWS\TEMP\unz13F.tmp\FrmInst.exe, /silent /forceinstall /install=agent /OriginalCmdLine="|C:\WINDOWS\system32\FramePkg.exe| /silent /forceinstall /install=agent" /FramePkg /Cleanup="C:\WINDOWS\TEMP\unz13F.tmp" /LOGDIR="C:\WINDOWS\TEMP\NAILogs")
      20090714124326 I #3680 Common Pkg WaitForSingleObject (C:\WINDOWS\TEMP\unz13F.tmp\FrmInst.exe, -1)
      20090714124327 I #5156 naCmnLib Ins Random seed = 0xb0ee****
      20090714124327 I #5156 Setup Ins START [/silent /forceinstall /install=agent /OriginalCmdLine="|C:\WINDOWS\system32\FramePkg.exe| /silent /forceinstall /install=agent" /FramePkg /Cleanup="C:\WINDOWS\TEMP\unz13F.tmp" /LOGDIR="C:\WINDOWS\TEMP\NAILogs"]
      20090714124327 I #5156 Setup Ins Windows 5.1.2600 Service Pack 2
      20090714124327 I #5156 Setup Ins Attempting to perform a setup operation
      20090714124327 I #5156 UI Ins Starting setup...
      20090714124327 I #5156 UI Ins Validating setup options...
      20090714124327 E #5156 Xml Ins Error trace:
      20090714124327 E #5156 Thread Ins [Main thread]->
      20090714124327 E #5156 Setup Ins [Attempting to perform a setup operation]->
      20090714124327 E #5156 Script Ins [Script generation]->
      20090714124327 E #5156 Cmalib Ins [Update manifest product count]->
      20090714124327 E #5156 Xml Ins [useExistingFile,D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\FrameworkManifest.xml]->
      20090714124327 E #5156 Xml Ins [ReadBufferFromFileNoExp,D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\FrameworkManifest.xml]->
      20090714124327 E #5156 Xml Ins Couldn't open to read: No such file or directory
      20090714124327 E #5156 Xml Ins Error trace:
      20090714124327 E #5156 Thread Ins [Main thread]->
      20090714124327 E #5156 Setup Ins [Attempting to perform a setup operation]->
      20090714124327 E #5156 Script Ins [Script generation]->
      20090714124327 E #5156 Xml Ins [useExistingFile,D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\FrameworkManifest.xml]->
      20090714124327 E #5156 Xml Ins [ReadBufferFromFileNoExp,D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\FrameworkManifest.xml]->
      20090714124327 E #5156 Xml Ins Couldn't open to read: No such file or directory
      20090714124327 I #5156 Script Ins Unable to open D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\FrameworkManifest.xml. Therefore CMA is not installed.
      20090714124327 I #5156 Script Ins C:\Program Files\McAfee\Common Framework\aginst32.exe is not present. Therefore the 2.x agent is not installed.
      20090714124328 I #5156 Script Ins Unable to get the UNCSite node from C:\WINDOWS\TEMP\unz13F.tmp\SiteList.xml
      20090714124328 I #5156 Script Ins The state of script is:
      20090714124328 I #5156 Script Ins Installed = FALSE
      20090714124328 I #5156 Script Ins ManagedMode = FALSE
      20090714124328 I #5156 Script Ins InstallFilesAndRegistry = TRUE
      20090714124328 I #5156 Script Ins InstallAgentRegistry = TRUE
      20090714124328 I #5156 Script Ins RemoveFilesAndRegistry = FALSE
      20090714124328 I #5156 Script Ins CleanupFiles = FALSE
      20090714124328 I #5156 Script Ins RemoveAgentRegistry = FALSE
      20090714124328 I #5156 Script Ins IncrementUpdaterRefCount = FALSE
      20090714124328 I #5156 Script Ins DecrementUpdaterRefCount = FALSE
      20090714124328 I #5156 Script Ins PutCmaIntoManagedMode = TRUE
      20090714124328 I #5156 Script Ins RemoveCmaFromManagedMode = FALSE
      20090714124328 I #5156 Script Ins ReplaceNaiRepositories = FALSE
      20090714124328 I #5156 Script Ins ReplaceEpoSite = FALSE
      20090714124328 I #5156 Script Ins ReplaceSiteList = TRUE
      20090714124328 I #5156 Script Ins Remove3xServerTasks = FALSE
      20090714124328 I #5156 Script Ins Remove2xAgent = FALSE
      20090714124328 I #5156 Script Ins RunHigherVersionedRemove = FALSE
      20090714124328 I #5156 Script Ins WaitForCmaToFinish = TRUE
      20090714124328 I #5156 Script Ins RunHigherVersionedSetup = FALSE
      20090714124328 I #5156 Script Ins SingleTrayIcon = TRUE
      20090714124328 I #5156 Script Ins NumberOfProductsUsingCMA = 0
      20090714124328 I #5156 Script Ins InstalledPath = 'C:\Program Files\McAfee\Common Framework'
      20090714124328 I #5156 Script Ins TargetInstalledPath = 'C:\Program Files\McAfee\Common Framework'
      20090714124328 I #5156 Script Ins DataPath = 'D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework'
      20090714124328 I #5156 Script Ins TargetDataPath = 'D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework'
      20090714124328 I #5156 Script Ins HigherVersionedSetup = 'C:\Program Files\McAfee\Common Framework\FrmInst.exe'
      20090714124328 I #5156 Script Ins FrameworkVersion = ''
      20090714124328 I #5156 Script Ins SiteList = 'C:\WINDOWS\TEMP\unz13F.tmp\SiteList.xml'
      20090714124328 I #5156 UI Ins Checking for necessary rights...
      20090714124328 I #5156 UI Ins Waiting up to 4 minutes for current update session to finish.
      20090714124328 I #5156 UI Ins Stopping processes if necessary...
      20090714124338 I #5156 Exec Ins Disable CMA service
      20090714124338 E #5156 Service Ins Error trace:
      20090714124338 E #5156 Thread Ins [Main thread]->
      20090714124338 E #5156 Setup Ins [Attempting to perform a setup operation]->
      20090714124338 E #5156 Exec Ins [Setup execution]->
      20090714124338 E #5156 Exec Ins [Disable CMA service]->
      20090714124338 E #5156 Service Ins [ChangeServiceConfig,McAfeeFramework]->
      20090714124338 E #5156 Service Ins error 2: The system cannot find the file specified.
      20090714124338 I #1704 Main Cle
      20090714124338 I #1704 Main Cle START [5356 0 /LOGDIR="C:\WINDOWS\TEMP\NAILogs" "C:\WINDOWS\TEMP\unz13F.tmp" ]
      20090714124338 I #1704 Common Cle WaitForSingleObject (MCAFEE_FRAMEWORK_CLEANUP_INSTANCE, -1)
      20090714124338 I #1704 Common Cle OpenEvent (MCAFEE_FRAMEWORK_CLEANUP_MUTEX_CREATED)
      20090714124338 I #1704 Common Cle WaitForSingleObject (calling FrmInst.exe, 270000)
      20090714124338 E #5156 UI Ins Error trace:
      20090714124338 E #5156 Thread Ins [Main thread]->
      20090714124338 E #5156 UI Ins There was an unexpected error during setup execution. See this log file for details: C:\WINDOWS\TEMP\NAILogs\FrmInst_BE1XPL-13140.log
      20090714124338 I #5156 Thread Ins Exit program
      20090714124338 I #5156 Setup Ins END 1603
      20090714124343 I #3680 Stub Pkg END 1603
      20090714124343 I #1704 Main Cle END 0


      regards
      Dave