3 Replies Latest reply on Jul 13, 2009 5:09 AM by palbr

    Communication problem with agent 4.0.0.1444

    AdamPodgórski
      Hello
      I have the following problem with McAfee Agent, agent don't send information to EPO server
      I reset the GUID number in client, reinstall agent but problem still exist.

      Later I have this error

      2009-07-09 10:35:38 E #2516 imsite Error trace:
      2009-07-09 10:35:38 E #2516 imsite [uploadFile,,/spipe/pkg?AgentGuid={0EF3F730-7167-436A-81DC-080CCB789CFE}&Source =Agent_3.0.0,pkg00128916021378320000_28044.spkg,C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\McAfee\Common Framework\Unpack,C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128916021380040000_17710.spkg]->
      2009-07-09 10:35:38 E #2516 imsite NaInet library returned code == -14
      2009-07-09 10:35:38 E #2516 imsite Error trace:
      2009-07-09 10:35:38 E #2516 imsite [uploadFile,,/spipe/pkg?AgentGuid={0EF3F730-7167-436A-81DC-080CCB789CFE}&Source =Agent_3.0.0,pkg00128916021378320000_28044.spkg,C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\McAfee\Common Framework\Unpack,C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\McAfee\Common Framework\Unpack\pkg00128916021380040000_17710.spkg]->
      2009-07-09 10:35:38 E #2516 imsite NaInet library returned code == -14
      2009-07-09 10:35:38 E #2516 imsite Error trace:


      after reseting GUID

      2009-07-10 12:09:13 I #3524 Agent Agent wysyła pakiet FULL PROPERTIES.
      2009-07-10 12:09:13 I #3524 Agent Forwarding all events
      2009-07-10 12:09:13 I #332 Agent Started processing a package..
      2009-07-10 12:09:13 I #3524 Agent Forward all events request received
      2009-07-10 12:09:13 I #332 Agent Preparing Props Package
      2009-07-10 12:09:13 I #2536 Agent Agent event wakeup, processing events
      2009-07-10 12:09:13 i #2536 Agent Agent wyszukuje zdarzenia do przekazania.
      2009-07-10 12:09:13 I #2536 Agent Agent nie znalazł żadnych zdarzeń do przekazania.
      2009-07-10 12:09:13 I #2536 Agent Agent nie znalazł żadnych zdarzeń do przekazania.
      2009-07-10 12:09:13 I #2536 Agent Agent nie znalazł żadnych zdarzeń do przekazania.
      2009-07-10 12:09:13 I #2536 Agent Agent nie znalazł żadnych zdarzeń do przekazania.
      2009-07-10 12:09:13 I #2536 Agent Agent nie znalazł żadnych zdarzeń do przekazania.
      2009-07-10 12:09:13 E #332 Xml Error trace:
      2009-07-10 12:09:13 E #332 Xml [ReadUtf8BufferFromFileNoExp,c:\documents and settings\all users\dane aplikacji\mcafee\common framework\nextprop.xml]->
      2009-07-10 12:09:13 E #332 Xml Couldn't open to read: No such file or directory
      2009-07-10 12:09:13 I #332 Agent Agent communication failed, result=-2147467259
      2009-07-10 12:11:16 i #2640 Agent Agent rozpoczął wymuszanie zasad.
      2009-07-10 12:11:16 I #2640 Agent Thread time-out occurred
      2009-07-10 12:11:16 I #2640 Agent Agent policy enforcement failed, result=-1602
      2009-07-10 12:11:16 i #2640 Agent Agent zakończył wymuszanie zasad.
      2009-07-10 12:11:16 i #2640 Agent Następne wymuszanie zasad w ciągu 5 min.

      EPO 4.5
      Windows XP SP2
      Client 4.0.0.1444

      Regards
      Adam
        • 1. RE: Communication problem with agent 4.0.0.1444
          Adam,
          Please check value of
          HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Network Associates\ePolicy Orchestrator\Agent\IPAddress
          does it reflect Epo server?
          did U try to reregister agent with sitelist.xml
          • 2. RE: Communication problem with agent 4.0.0.1444
            AdamPodgórski
            Hello

            I stop the FrameworkService and
            remove the following branch from registry

            HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Network Associates\ePolicy Orchestrator HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Network Associates\TVD\Shared Components\Framework

            and every files from
            c:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\McAfee\
            c:\Program Files\McAfee\Common Framework

            Later I use the new function from EPO 4.5 Move GUID to duplicate and delete system

            After I redeploy agent to the non working system everything works OK.

            Few my computer was install from I think bad image, and I think that was a problem with the agent

            Thank You

            Regards
            Adam
            • 3. RE: Communication problem with agent 4.0.0.1444
              Adam,
              As afar as I knoe mcafee generally has problem with "imaged" boxes. Cloned PC's have the same GID which deeply confuse ePO :D
              It is better to have image and than perform Epo Agent instalaltion box by box.
              There is another issue described as resolved in ePO 4.0 sp 5 reelas notes:
              "Agents calling into the ePolicy Orchestrator server with a lower sequence number than the ePolicy Orchestrator server expects will have communication rejected without reasoning on the ePolicy Orchestrator server side.(Reference: 467325, 464319) "
              So old installation just brought to live cannot comunicate with server.
              I don't know if it was still issue of ePO4.5
              Regards
              Piotr