3 Replies Latest reply on Mar 22, 2009 9:36 PM by needlenuts

    Deploying VS8.7 with EPo

      Hi,

      I'm using EPO 4 and trying to deploy VSE 8.7.
      I've run a task to uninstall 8.5 which worked fine.
      The task to install 8.7 fails with the message "Can't get the installed language..."

      "Scheduler 9/03/2009 3:59:02 PM Info Scheduler: Task [VSI 8.7 install] is finished
      Scheduler 9/03/2009 3:59:02 PM Info The task VSI 8.7 install is successful
      Script 9/03/2009 3:59:02 PM Info Closing the update session.
      Script 9/03/2009 3:59:02 PM Info Update Finished
      Script 9/03/2009 3:59:02 PM Info Can't get the installed language for VIRUSCAN8700.
      Script 9/03/2009 3:59:02 PM Info Verifying VSE870Det.McS.
      Script 9/03/2009 3:59:02 PM Info Verifying VSE870Det.McS.
      Script 9/03/2009 3:59:01 PM Info Loading update configuration from: Catalog.xml
      Script 9/03/2009 3:59:01 PM Info Extracting catalog.z.
      Script 9/03/2009 3:59:01 PM Info Verifying catalog.z.
      Script 9/03/2009 3:59:01 PM Info Initializing update...
      Script 9/03/2009 3:59:00 PM Info Checking update packages from repository ePO_server.
      Scheduler 9/03/2009 3:59:00 PM Info Next time of task VSI 8.7 install is : Never
      Scheduler 9/03/2009 3:59:00 PM Info Scheduler: Invoking task [VSI 8.7 install]... "

      I have added the extension under "configuration" for viruscan8700.zip and viruscanreports.zip.
      I have also added (check in package) VSE870ML.ZIP under "software".

      Anyone got any ideas on what I've missed out???

      Cheers,
      Ron.